• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real se sprema da otme zvijezdu Mančester junajteda!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Florentino Perez želi da dovede zvezdu argentinskog fudbala Alehandra Garnača.

 real madrid dovodi alehandra garnaca kao ronalda Izvor: A. PéRez Meca / Zuma Press / Profimedia

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez navodno je već ubijedio Kilijana Mbapea da potpiše za "kraljevski klub" uz nove uslove zbog toga što ih je prethodno prevario u pregovorima da bi ostao u Pari Sen Žermenu, a to nije i jedina meta za ovo ljeto. Kako pišu španski mediji, Real Madrid je pomalo neočekivano krenuo po mladog Alehandra Garnača iz Mančester junajteda i to služeći se "trikom" kojim su doveli i Kristijana Ronalda sa Old Traforda.

O čemu se radi? Real Madrid već neko vrijeme prati Garnača, a Florentino Perez ima namjeru i da lično razgovara sa njim kada ekipa bude uskoro putovala u Mančester, na meč protiv Sitija u četvrtfinalu Lige šampiona. To i nije baš dozvoljeno, ali očigledno takve stvari Perez ignoriše.

Garnačo (19) je inače rođen u Madridu i odlučio se ipak da igra za reprezentaciju Argentine, a ove sezone je pokazao da je jedan od najvećih talenata svijeta. Svi su se čudili kada ga je Junajted "ukrao" Atletiku, a zatim je Garnačo eksplodirao kod Erika ten Haga i ove sezone je zabilježio sedam golova i četiri asistencije. Njegova vrijednost je oko 50 miliona evra, ali teško da će ga klub pustiti i za duplo više.

Podsjetimo, transfer Kristijana Ronalda u Real Madrid iz Junajteda 2009. godine za 100 miliona evra bio je tada najveći u svijetu fudbala, a bez sumnje je jedna od najboljih kupovina u istoriji jer je Portugalac srušio sve rekorde u Madridu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC