• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaniolo luta, moguć povratak u Italiju: Samo ne u Lacio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Talentovani ofanzivac nakon odlaska iz Rome nikako da se skrasi.

 Nikolo Zaniolo Izvor: Shutterstock

Obećavao je mnogo Nikolo Zaniolo, pružao sjajne partije u dresu Rome, a onda je ljubav sa "vučicom" prekinuta, navrat-nanos prodat je Galatasaraju, a u Turskoj se nije baš snašao.

Uslijedila je pozajmica u Premijer ligu, tačnije Aston vilu, ali je u Engleskoj utakmici na 20 utakmica postigao samo dva gola i većinom je ulazio s klupe.

Sada je pitanje kakva budućnost čeka 24-godišnjeg ofanzivca. Do kraja sezone ostaće na pozajmici u Aston vili, a nakon toga slijedi povratak u Tursku. Sa istanbulskim klubom ima ugovor do ljeta 2027. godine, ali veliko je pitanje da li će ostati tamo, s obzirom da se sve češće pominje njegov povratak u Italiju.

"U Premijer ligi sam igrao manje nego što sam očekivao. Kada sam stigao u Englesku, čak nisam ni govorio jezik. Teško je prilagoditi se, posebno jer su mnogi od mojih saigrača oženjeni i provodio sam puno vremena sam. Budućnost? Ko zna. Pitao sam svog agenta da me obavijesti samo ako postoji nešto konkretno. Ali želim da budem iskren: zbog onoga što je Roma značila za mene i takođe iz poštovanja prema navijačima Lacija, odlazak tamo bio bi neprihvatljiva situacija", poručio je Zaniolo.

Izvor: Shutterstock

Nekadašnji fudbaler Intera i Rome, čiji dres je nosio na blizu 100 utakmica, nada se da bi mogao zaigrati za Italiju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

"Nadam se, sanjao sam kao dijete da igram veliko takmičenje sa Italijom. Učiniću sve što je moguće da budem pozvan. Sa Romom sam imao divnu priču: mnogo sam volio i tamo mi je bila uzvraćena ljub. Ali stvari u fudbalu kao i u životu dolaze do kraja. Kada je tako, bolje je rastati se, zadržavajući uspomenu u srcu", poručio je on.

Zaniolo je nastupao za mlađe kategorije "azura", a od 2019. član je seniorske reprezentacije Italije, za koju je do sada odigrao 19 utakmica i postigao dva gola.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC