• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši igrač Reala uradio DNK test i ostao u šoku: 16 godina ga žena lagala, djeca nisu njegova

Autor Milutin Vujičić

Nekadašnjem osvajaču Lige šampiona Žeremiju srce je slomljeno poslije otkrića da djeca koju ima sa suprugom Lauri uopšte nisu njegova.

 Žeremi otkrio da djeca nisu njegova Izvor: Instagram/geremi_8/Screenshot

Bivši kamerunski fudbaler Žeremi (45) razvodi se od supruge Lauri Lotso nakon što je shvatio da djeca koja imaju nisu njegova. Žeremi je sa Lauri dobio blizance 2008. godine i zbog djece su se vjenčali četiri godine kasnije, međutim sve vrijeme je nešto "kopkalo" slavnog fudbalera.

Odlučio je da uradi DNK test i shvatio je da ga je supruga lagala, pa je odmah poslije toga podnio zahtjev za razvod. Sada je postalo poznato da otac blizanaca (dječak i djevojčica) koje su dobili 2008. godine Laurin bivši suprug i sve do sada ih je Žeremi odgajao, vjerujući joj. Prema riječima njegovog advokata, DNK test je sasvim dovoljan razlog da se par razvede, a za sada nije poznato da li će Žeremi dodatno tužiti suprugu jer ga je lagala 16 godina.

"Djeca nisu rođena iz branka Žeremija i Lauri. Otkriće da su djeca iz odnosa sa njenim bivšim partnerom, poremetila su njihove odnose. To ga je slomilo i šokiralo", piše britanski tabloid "The Sun" o ovom šokantnom saznanju koje je za vrlo kratko vrijeme stiglo do Engleske iz Kameruna.


Žeremi je inače bivši fudbaler Real Madrida i Čelsija, a tokom karijere igrao je za manje poznate klubove u Kamerunu i Paragvaju prije nego što će obući dres turskog Genčlerbirligija. Iz njega je stigao u Real Madrid i osvojio je dvije Lige šampiona, da bi potom bio u Midlsbrou, Čelsiju, Njukaslu, Ankaragučuu i AEL-u. U dresu nacionalnog tima je bio standardan deceniju i po i ukupno je odigrao 118 utakmica i postigao je 13 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC