• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alveš izašao iz zatvora, manekenka mu se vratila?!

Autor Dragan Šutvić

Kako stvari stoje Đoana Sanz vratila se Daniju Alvešu poslije izlaska iz zatvora....

 Supruga se vratila Alvešu poslije izlaska iz zatvora Izvor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dani Alveš (40) osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog silovanja, izašao je na slobodu poslije samo 14 mjeseci pošto je plaćena kaucija od milion evra. Navodno je odmah poslije toga napravio žurku i na njoj se pojavila njegova bivša supruga Đoana Sanz (31).

Španski mediji prenijeli su da je ona došla u jednu vilu u Barseloni, pa je poslije toga na društvenim mrežama objavila fotografiju koju su mnogi shvatili kao znak da se vratila brazilskom fudbaleru. Postavila je sliku njihovih ruku stegnutih zajedno. Odmah se pojavilo više verzija, pojedinci tvrde da je sve to samo marketinški trik za predstojeće intervjue i ono što slijedi.

Alvešu je kauciju uplatila jedna brazilska medijska kuća u razmjenu za intervju i ekskluzivne priče, pa pojedinci smatraju da je sve ovo napravljeno u sklopu promocije toga. Međutim, postoje i verzije koje kažu da mu je ona oprostila i da je odlučila da mu se vrati. Zvanične potvrde još uvijek nema, ali se ništa ne isključuje... Njena objava je svakako izazvala lavinu komentara, uglavnom negativnih.

Đoana se razvela od Danija još tokom suđenja i tada se oglasila u emotivnom pismu. "Od kada sam bila mala, pisala sam svoja osjećanja, da bih se tako izrazila. Pretpostavljam da sam i dalje samo to, dijete. Koji god da je razlog, u redu sam sa tim. Voljela bih da su ovi redovi ispisani ljubavlju i radošću, ali to nije slučaj. Bili su ovo užasni mjeseci, ako ne i najteži u mom životu, jer sam doživjela toliko oluja, koje su veoma mračne i bolne. Osjećaj napuštanja i usamljenosti kuca na moja vrata ponovo. Hiljadu 'zašto' još traži odgovore. Odabrala sam za životnog saputnika osobu koja je u mojim očima bila perfektna. Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. U svemu me je podržavao, uvijek mi pomagao da sazrim, uvijek je bio pun saosjećanja, pružao mi je pažnju... Tako mi je teško da prihvatim da je ta osoba mogla da me slomi na hiljadu dijelova. Mislim da će mi biti potrebne godine da zaboravim način na koji me je gledao, kao da sam najnevjerovatnija stvar na svijetu", napisala je ona tada.

Izvor: Printscreen/Instagram/joanasanz

Uz to je dodala i da je "nevjerovatna žena, nezavisna, pametna, brižna, zabavna, odana i da je i dalje na njegovoj strani bez obzira na bol i da ga voli i da će ga uvijek voljeti, ali da poštuje sebe i vrednuje sebe više od toga". Španska manekenka se poslije toga nije oglašavala, sve do objave spomenute fotografije koja je podigla buru.

Pogledajte i kako ona izgleda:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC