• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten se vraća u tim Crvene zvezde? Milojević pomenuo da ne zavisi sve od njega!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio utakmicu protiv OFK Vršca.

 Crvena zvezda Vršac najava Vladan Milojević Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde obezbijedili su prvo mjesto pred plej-of u Superligi, pa sada barem na nekoliko dana mogu fokus da prebace na Kup Srbije, gdje ih očekuje meč protiv OFK Vršca. Predstavnik Prve lige Srbije doputovaće u Beograd i u sredu od 19:00 odigrati meč protiv aktuelnog osvajača "duple krune". Taj meč najavio je Vladan Milojević, trener crveno-bijelih.

Po njegovim riječima, još se ne zna koji će tim istrčati na teren u kup utakmici. Dobra vijest je što je blizu povratka na teren kapiten Aleksandar Dragović - on je napustio igru na prethodnom derbiju protiv Partizana i od tada nije nastupao za Crvenu zvezdu, koja je morala da se osloni na Uroša Spajića i Nasera Đigu.

"Ne znam još uvijek kakav će tim izaći na teren sutra, ali će stvari biti jasnije poslije današnjeg treniga, te ću tada i odlučiti. Mi poštujemo svakog protivnika i u tom maniru ćemo ući u sutrašnju utakmicu, sa ciljem da prođemo dalje", počeo je Milojević i dodao: "Vidjećemo za Dragovića, čekam odluku medicinskog tima. Što se tiče Glazera, zadovoljan sam kako radi i brani. Ne brine me ništa što se tiče igrača."

Crvena zvezda je prethodnog vikenda pobijedila Radnik u Surdulici golovima Aleksandra Kataija i tako obezbijedila prvo mjesto pred plej-of Superlige, ali igra nije bila sjajna. "Ne može svaki put da bude savršeno. Ne znam kako to ljudi tako gledaju, ali dobro. Za nas je bilo najvažnije da osvojimo tri boda i uspjeli smo u tome", zaključio je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC