• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo saopštenje u srpskom fudbalu! "Nismo se oglašavali do sada, evo šta očekujemo od svih!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

FK Voždovac objavio je saopštenje i u njemu apelovao na nekoliko stvari u završnici sezone

 FK Voždovac saopštenje o regularnosti Superlige Srbije Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Voždovac oglasio se saopštenjem uoči završnice prvenstva u Superligi, u kojoj će igrati u borbi za opstanak protiv Železničara iz Pančeva, Javora, IMT-a i Radnika iz Surdulice. Pred te četiri utakmice, upravni odbor "zmajeva" tražio je regularne uslove, čestitu borbu i da odluče igrači i treneri.

"U susret samoj završnici prvenstva i konačnom raspletu po pitanju borbe za ostvarenje svojih ciljeva, svih klubova, FK Voždovac osjeća potrebu da još jednom istakne osnovni postulat viteškog nadmetanja u sportu – FER-PLEJ! Klub smo koji je svoj integritet izgradio upravo na vrijednostima koje se temelje na čestitom i poštenom nadmetanju. U tom smislu, očekujemo od svih aktera, prije svega od nas samih, a potom naših protivnika, publike i svih onih koji čine fudbalski dekor tokom 90 minuta, da budu dostojni uloge koju obavljaju. Na kraju, ili na početku, očekujemo od onih koji su najodgovorniji za regularnost takmičenja i dijeljenje pravde tokom utakmice, da obezbijede jednake uslove za sve učesnike i svoj posao obavljaju kako je to jedino za nas i prihvatljivo – ČESTITO!"

"FK Voždovac se do sada nije oglašavao tim povodom, nadamo se da će tako i ostati, mada će mnogi reći da je povoda bilo. Takmičimo se sa daleko najmlađom ekipom u Ligi (čak i u Evropi) i nekada naizgled malo, za nas može značiti mnogo. Dakle, za nastavak vjerovanja u svoje dječačke snove naših mladih fudbalera, potrebno je obezbijediti minimum uslova za ispunjenje istih, potrebno je i za to se zalazemo, da sve bude – REGULARNO!

Svojim sportskim prijateljima, posebno klubovima sa kojima igramo do kraja (Železničar, Javor, IMT i Radnik) želimo svu sportsku sreću i neka iz ovih duela uspješniji izađe onaj čiji tim na terenu pokaže više, odnosno – DA IGRAČI I TRENERI NA TERENU ODLUČE!"



Standings provided by Sofascore

(MONDO - M. Š.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC