• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Napolija sve dogovorio sa Juventusom: Reprezentativac Italije pojačava "staru damu"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đovani di Lorenco poslije pet godina napušta Napulj.

 Đovani Di Lorenco Izvor: Shutterstock

Kapiten Napolija Đovani di Lorenco navodno je postigao dogovor sa Juventusom i nastojaće već ovog ljeta da pređe u redove "stare dame", iako mu ugovor sa Napolitancima važi do juna 2028.

Ovaj 30-godišnji italijanski desni bek je dao do znanja aktuelnom klubu na kraju sezone da vjeruje da je njegov boravak u klubu sa stadiona "Dijego Maradona" završen, nezadovoljan ponašanjem predsjednika Aurelija de Laurentisa, zbog čega je nagovorio svog agenta Marija Đufredija da javno iznese namjere svog klijenta da promijeni sredinu.

Direktor Juventusa Kristijano Đuntoli brzo se zainteresovao za Di Lorenca, nastojeći da iskusnog beka dovede u Torino. Đuntoli je dobro upoznat sa kvalitetima italijanskog defanzivca s obzirom da su već sarađivali, s obzirom na to da je Đuntoli punih osam godina obavljao funkciju sportskog direktora Napolitanaca. Neki izvještaji sugerišu da bi mogla biti u igri moguća razmjena igrača u koju bi bio uključen Federiko Kjeza.

Italijanski mediji danas pišu da je Di Lorenco već odlučio da se pridruži Juventusu ovog ljeta i da je postigao lične uslove sa klubom, čekajući da se postigne dogovor sa Napolijem.

Novi trener Napolija Antonio Konte kontaktirao je sa 30-godišnjakom, kako bi pokušao da ga ubijedi da ostane, ali igrač je odgovorio da je njegova odluka konačna i da je o tome već obavijestio klub.

Di Lorenco je član Napolija od 2019. godine, a očekuje se da posao bude završen nakon Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Reprezentativac Italije ranije je još nosio dres Empolija, Matere, Kunea i Ređine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC