• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler zbog djece tukao navijače! Krenuo stolicom, završio pesnicama! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavni fudbaler Darvin Nunjez dijelio udarce kako bi svoju djecu zaštitio od pijanih navijača.

 Darvin Nunjez Izvor: Adrian Macias / imago sportfotodienst / Profimedia

Strašne scene viđene su nakon utakmice Urugvaja i Kolumbije u polufinalu Kopa Amerike! Nakon što su Kolumbijci upisali pobjedu minimalnim rezultatom, došlo je do velike tuče na tribinama, a u njoj su učestvovali i fudbaler urugvajske reprezentacije - prije svih Darvin Nunjez koji je zadao i primio po nekoliko udaraca.

Navodno, kolumbijski navijači koji su se nalazili na tribini napali su porodice fudbalera, a tom prilikom je flašom pogođena supruga fudbalera Federika Valverdea. Bilo je još nekoliko sitnijih incidenata poput bacanja plastičnih čaša, a sukob je eskalirao kada su se u njega umiješali i fudbaleri. Kao što je rekao Hose Marija Himenez, osjetili su da njihovi najbliži nemaju nikakvu zaštitu i da nešto moraju da preduzmu. Tada je na scenu stupio napadač Liverpula.

Jedan od snimaka pokazuje kako se Darvin zatrčava ka tribini noseći stolicu, a samo se slučajno dogodilo da njom ne pogodi nikog od navijača Kolumbije. Ipak, fudbaler se ubrzo našao na samoj tribini, gdje je imao priliku i da udara i da bude udaran u okršaju fudbalera i navijača. Nekoliko navijača Kolumbije povuklo se nakon što im je on zadao udarce, ali je jedan od njih iz mase uspio da pogodi Darvina Nunjeza pesnicom u lice!

Tokom sukoba navijača i fudbalera došlo je do povreda nekoliko članova familija urugvajskih reprezentativaca. Niko od njih nije teže povrijeđen, ali je morala da im se ukaže ljekarska pomoć. Ovo iskustvo posebno je bilo traumatično za najmlađe, a dirljiva je scena koja prikazuje kako Darvin Nunjez nakon tuče u rukama drži svoje dijete, koje je branio od pijanih navijača Kolumbije.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC