• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda našla pojačanje od 4.000.000 evra! Šampion Srbije ga "krade" Žarku Lazetiću!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda će njegovim potpisom završiti prelazni rok.

 FK Crvena zvezda kupuje Felisija Milsona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je prelazni rok ovog ljeta privela kraju, a kao posljednji djelić slagalice za narednu sezonu preostala je samo pozicija lijevog krila! Nedjeljama se traga za adekvatnim pojačanjem koje može da donese iskorak na evropskoj sceni, a izgleda da su crveno-bijeli sada veoma blizu rješenja!

Kako prenosi Sport Klub, Zvezda će u narednim danima završiti transfer Felisija Milsona (24), reprezentativca Angole, koji trenutno nastupa za Makabi iz Tel Aviva. Krilni napadač osvojio je šampionsku titulu u Izraelu sa svojim klubom i Zvezdi djeluje da je spreman za naredni iskorak u karijeri - zbog čega će morati da ga plati 4.000.000 evra!

Milson je rođen u Luandi, a prije punoljetstva preselio se u Portugal gdje je nastavio svoj fudbalski razvoj. Igrao je za Lekseš, Maritimo i razvojni tim tog kluba, a zatim za Nižnji Novgorod, Ankaraguču i Makabi u kojem je proveo prethodnu sezonu. Na 40 mečeva u dresu tima iz Izraela Felisio Milson upisao je sedam golova i 12 asistencija, a bio je jedan od najboljih pojedinaca u timu koji je tokom ljeta preuzeo Žarko Lazetić.

Milson je ovog ljeta bio blizu prelaska u AEK, ali je Makabi stopirao taj transfer, pa Zvezda ima priliku da ga angažuje kao jedno od najvećih ljetnih pojačanja za predstojeću sezonu. Felisija bi u Beogradu sačekalo startno mjesto u postavi, ali i veliki izazov da se sa timom preko plej-ofa domogne grupne faze Lige šampiona i tako ispiše najbolju stranicu svoje karijere.

Inače, Milson je dugogodišnji reprezentativac Angole. Prvo je 2017. godine odigrao dva meča za reprezentaciju do 20 godina, a zatim je 2020. godine debitovao za seniorski tim i do sada devet puta predstavljao svoju zemlju uz jedan gol i malu ulogu na Kupu afričkih nacija tokom januara 2024. godine.

(Sport Klub/MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC