• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je kapiten Partizana, sada pobijedio Zvezdu kao trener: Vulićević će pamtiti svoj prvi derbi kraj aut-linije

Dugogodišnji fudbaler crno-bijelih trijumfovao je sa kadetskom selekcijom na pomoćnom terenu "Marakane"

 Kadeti Partizana bolji od Crvene zvezde Izvor: IS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Kadetska selekcija FK Partizan, predvođena trenerom Miroslavom Vulićevićem, savladala je Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić" terenu u 4. kolu Kadetske lige Srbije. Golove za Partizan postigli su Todor Obradović (49') i Filip Dončić (89').

Crvena zvezda je povela 1:0 golom Luke Zarića, a onda je tim nekadadašnjeg beka crno-bijelih preokrenuo i donio mu trijumf u prvom trenerskom derbiju.

"Čestitam mojim igračima na maskimalnoj požrtvovanosti i vjeri u sebe. Drago mi je zbog igrača što su preokrenuli rezultat. Nakon primljenog gola imali su odličnu reakciju, nisu potonuli psihički. Uradili su sve kako smo se dogovorili, a jedino što im malo zamjeram je što su ušli u utakmicu sa malim grčem. Vidio sam na poluvremenu da im je žao što nisu neke prilike iskoristili, što je prošlo poluvrijeme ne baš onako kako smo mi zamislili, ali mogu da budem zadovoljan i prvim dijelom igre, pošto smo imali dosta prilika“.

U pripremi utakmice, Vulićević je sa saradnicima bio svjestan toga da Zvezda ima viši tim.

"Znali smo da što se tiče prekida da smo hendikepirani – zato što su viši od nas i znali smo da će to biti njihovo glavno oružje. Ne vidim da su nas na neki drugi način kroz igru ugrozili, sem sa prekidima. Sa druge strane, mi smo tačno znali na koji način mi njih možemo da ugozimo. Drago mi je što je ekipa prepoznala svoje šanse tokom utamice“.

Igrati, a onda i pobijediti u utakmici protiv Crvene zvezde – posebna je emocija.

"Pobijediti u derbiju nije mala stvar. Oni su još mladi, ali osjećaju šta znači Derbi i drago mi je što je tako! Poslije turnira, koji smo igrali u Kini, gdje su igrali sa starijim ekipama, pobjeda na današnjoj utakmici je još jedan pokazatelj da treba da nastave ovako da rade i da vjeruju".

Današnja utakmica bila je i Vulićevićev trenerski debi u "vječitom derbiju".

"Meni kao treneru znači, prvi trenerski Derbi i pobjeda. Ostao bi žal da nismo dobili, jer sa onim što smo prikazali – zaslužili smo pobjedu, ali ono ja njima kažem, a što sam im rekao i na poluvremenu – moje mišljenje o njima se ne bi promijenilo ni da smo izgubili, ali da su pokazali želju i borbu na terenu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC