• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizanu slijede dobri dani": Stanojevićev asistent najavio šta čeka crno-bijele

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli odigrali neriješeno protiv Vojvodine, a javnosti se poslije meča obratio Branko Vukašinović, asistent Aleksandra Stanojevića.

 Trener Partizana Slijede nam dobri dani  Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Partizan nije pobijedio u derbiju Superlige protiv Vojvodine (0:0) u Humskoj, u odsustvu trenera Aleksandra Stanojevića, suspendovanog zbog crvenog kartona u prošlom meču. Umjesto njega, ekipu je vodio Branko Vukašinović, njegov prvi asistent. Poslije utakmice bio je upitan za ono što je očigledno - da se Partizan muči u napadu.

Crno-bijeli četvrti put u posljednjih pet mečeva nisu postigli gol, peti put u nizu nisu pobijedili, a Vukašinović je u izjavi za TV Arena sport pričao o neefikasnosti.

"Nije dobra realizacija u svakom slučaju. Nije da ne stvaramo šanse, ali ako se malo bavite statistikom, vidjećete da smo danas u drugom dijelu imali pregršt šansi, mnogo ulazaka u 16 metara. Nismo dali gol, kao u Gentu, kao i na mnogo utakmica, ali da stvaramo šanse, stvaramo", kazao je Vukašinović za TV Arena sport.

Aleksandar Stanojević najavio je da u klubu okreću novi list od ponedeljka. "Može se reći od ponedjeljka. Mi se skupljamo u četvrtak i krećemo u jedan agresivan rad, pun povjerenja u okruženje koje ćemo imati. U svakom slučaju, slijede nam dobri dani".

Da li će biti dolazaka?

"Čekamo, ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku. Kod nas prelazni rok traje 14-15 dana duže nego u većini zemalja. Čekamo ako nešto iskrsne povoljno. U svakom slučaju, nećemo uzeti tek da bismo uzeli", dodao je Vukašinović.

Poslije dvonedjeljne pauze zbog utakmica reprezentacija Partizan će gostovati OFK Beogradu 14. septembra, pa će 21. septembra u Humskoj dočekati Crvenu zvezdu, u prvom "vječitom derbiju" u sezoni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC