• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda Srbije u Bakuu, Vukašinovu golčinu morate da vidite: Pocijepao je mrežu sa više od 20 metara

Srbija pobijedila Azerbejdžan u gostima u uzrastu do 21 godine, uz spektakularni pogodak Partizanovog desnog beka.

 Mlada reprezentacija Srbije savladala Azerbejdžan Izvor: Twitter/MoersHahu12/MN Press

Mlada (U-21) reprezentacija Srbije u Bakuu je pobijedila Azerbejdžan 2:0 (2:0), a sjajan gol dao je desni bek Vukašin Đurđević (20). Fudbaler Partizana raspalio je po lopti sa više od 20 metara i pogodio tamo gdje golman domaćih nije imao šansu da je zaustavi. Poslije njega je strijelac bio Jovan Mijatović, da postavi konačan rezultat u završnici prvog poluvremena.

Pogledajte Đurđevićev gol:

Vukašin Đurđević prošao je omladinsku školu Rada, na Banjici je debitovao i za prvi tim posrnulog kluba, onda je prešao u Voždovac u januaru 2023. Godinu i po kasnije, potpisao je za Partizan.

Noseći dres Voždovčana, Vukašin Đurđević nastupio je 33 puta, dao je dan gol, a onda je prihvatio poziv da pređe u Humsku kod Aleksandra Stranojevića. U crno-bijelom je standardni desni bek u Superligi.

Reprezentacija Srbije u Bakuu igrala je pretposljednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pod vođstvom Ljubinka Drulovića. "Orlići" nisu uspjeli da se kvalifikuju za taj turnir ni u ovom ciklusu, trećem u nizu.

Izvor: MN PRESS

Ovo su igrači koji igraju za U21 reprezentaciju Srbije ovog septembra, poslije kojeg "orliće" očekuje još jedan meč, protiv Ukrajine na Lagatoru u Loznici 15. oktobra.

  • GOLMANI: Luka Lijeskić (Radnički 1923), Dimitrije Stevanović (Radnički Niš), Lazar Kaličanin (Čukarički)
  • ODBRANA: Mihajlo Ilić (Bolonja), Stefan Leković (Crvena zvezda), Mateja Milovanović (Herenven), Vojin Serafimović (Čukarički), Nikola Miličić (Napredak), Ognjen Mimović (Crvena zvezda), Vukašin Đurđević (Partizan), Lazar Konstantinov (IMT), Stefan Bukinac (Vojvodina)
  • VEZNI RED: Stefan Džodić (Monpelje), Aleksej Vukičević (OFK Beograd), Jovan Šljivić (Crvena zvezda), Aleksandar Stanković (Lucern)
  • NAPAD: Vanja Vlahović (Atalanta), Matija Gluščević (Radnički 1923), Marko Veličković (Vojvodina), Jovan Milošević (Sent Galen), Jovan Mijatović (Njujork Siti), Mihajlo Petković (Napredak), Samed Baždar (Real Saragosa), Nemanja Trifunović (Partizan)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC