• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ono, kad te voli Banjaluka i Sarajevo…

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Naravno, riječ je o Vuletu Trivunoviću…

Nije mala stvar da poslije posljednjeg rata u Bosni i Hercegovini, ali i zbog navijačkog rivalstva jedan fudbaler svojim poštenjem, zalaganjem i ponašanjem zaradi poštovanje i ljubav najvatrenijih pristalica i Borca i Sarajeva.

S podjednakim žarom, banjalučki "Lešinari" i sarajevske "Horde zla" su klicali ove sezone Trivunoviću, koji je bio dugogodišnji kapiten crveno-plavih, ali i nosilac trake u bordo timu.

Poslije osvojenog Kupa Bosne i Hercegovine u dresu kluba sa "Koševa", Vule je odlučio da okonča igračku karijeru zbog razdvojenosti od porodice koja živi u Banjaluci.

I kad su igrali nedavno Borac i Sarajevo na Gradskom stadionu (0:0), ispraćen je ovacijama i sa "umjerene" zapadne tribine, ali i sa Istoka gdje se tradicionalno nalaze "Vultures".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Koliko s druge strane "pitari" vole Vuleta, najbolje pokazuju društvene mreže na kojima se nalazi sijaset poruka podrške i tuge što je odlučio da "okači kopačke o klin"…

"Vule, jedan od nas", "Hvala ti što si svaki svoj minut na terenu igrao srcem, što si doživljavao Sarajevo kao svetinju, hvala ti i uvijek ćes biti dio nas", "Legendo, hvala ti za sve, nikad te nećemo zaboraviti! Vole te ‘Horde zla’ i uvijek ćete voljeti!", samo su neki od poruka na društvenim mrežama.

Zasad nije poznato šta će dalje da radi u životi, spekulisalo se da će uskočiti u fotelju sportskog direktora Borca umjesto Branislava Krunića, ali je Vule to demantovao…

Teško bi se našao neko protiv da to tako zaista i bude…

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

gagi

Mi ga ne volimo!

dijaspora

On i mali alija nisu dobrodosli u banja luci

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC