• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: "Zmajevi", srećan put!

Autor Samir Cacan

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u SAD gdje će nastaviti pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

 FOTO: "Zmajevi", srećan put! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Na konferenciji za novinare koja je tom prilikom upriličena na sarajevskom Aerodromu, selektor Safet Sušić izjavio je kako su svi igrači spremni za izazove u Brazilu.

Pape se osvrnuo i na povrede koje su predstavljale problem tokom priprema u BiH, te izrazio nadu da do kraja priprema neće biti zdravstvenih problema.

"Veoma sa zadovoljan urađenim u dosadašnjem toku priprema gdje se radilo zaista odlično. Posebno sam oduševljen sinoćnjim treningom. Od momaka očekujem da i dalje nastave odlično raditi i pripremati se za Svjetsko prvenstvo", rekao je selektor Sušić i dodao da vjeruje kako će pripremni mečevi protiv Obale Slonovače, Meksika i ekipe Santosa biti dovoljni da donese odluku o tome koji će igrači istrčati na teren protiv Argentine 15. juna.

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić istakao je kako je zadovoljan pripremama i atmosferom u timu.

"Danas odlazimo iz Bosne, ali Bosnu nosimo sa sobom", rekao je kratko Spahić i dodao da je bilo teško preživljavati trenutke s unesrećenim u poplavama, ali, kako je istakao to im igračima daje dodatni.

Dino Begić, predsjednik Fudbalskog saveza BiH je rekao da se tokom priprema reprezentacija još više približila bh. građanima i svojim navijačima.

"U Brazil putujemo s ponosom, ali i s osjećajem bola zbog svega što se dešavalo građanima nakon poplava u našoj zemlji", kazao je prvi čovjek bh. fudbala.

Reprezentacija BiH na debitantskom nastupu na Mundijalu nastupiće u grupi F zajedno sa Argentinom, Nigerijom i Iranom. Poslije duela sa "gaučosima" 15. juna, "zmajevi" će odmjeriti snage sa Nigerijom 21. juna i Iranom četiri dana kasnije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC