• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević: Drogba i društvo su ozbiljna ekipa

Autor mondo.ba

Izabranici selektora Safeta Sušića vrijedno treniraju na stadionu "Edvard Džons Dom" u Sent Luisu i pripremaju se za prijateljski meč sa Obalom Slonovače (subota, 2.30).

Duel sa Obalom Slonovače "zmajevi" će igrati u noći između petka i subote od 2.30 časova. Na treningu uoči meča, novinarima su se obratili selektor Sušić i Vedad Ibišević.

"Već imam iskustva sa Svjetskih prvenstava i mogu reći da ni dobra igra ni pobjeda ne bi trebalo da nas zavaraju, niti loša igra i poraz da nas razočaraju. Sjećam se kako smo 1984. godine igrali dobro u prijateljskim utakmicama, a nismo uspjeli proći ni grupnu fazu. Opet tokom priprema za Mundijal u Italiji 1990. igrali smo loše, ali smo se plasirali u četvrtfinale", ne daje Sušić prevelik rezultatski značaj prijateljskim mečevima.

Sajt Fudbalskog saveza BiH prenio je i izjavu Ibiševića, koji smatra da je afrička selekcija izuzetno ozbiljna.

"Sigurno da je Obala Slonovače kvalitetna ekipa sa puno dobrih individualaca. Drogba je njihov najbolji igrač, ne igra na nekadašnjem nivou, ali bez obzira na to neće biti jednostavno igrati s njima", apostrofirao je popularni Vedo napadača Galatasaraja kao najveću opasnost po gol "zmajeva".

Selektor Sušić za ovaj trening nije imao većih kadrovskih problema. Svi igrači vrijedno treniraju, dok je jedino po posebnom programu radio Ermin Bičakčić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC