• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Sarajevo je najjači klub u BiH!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Trener Borca Vinko Marinović svjestan je da njegovu ekipu u nedjelju od 19 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci očekuje izuzetno težak posao protiv aktuelnog osvajača Kupa BiH, ekipe Sarajeva u okviru drugog kola Premijer lige BiH.

 Marinović: Sarajevo je najjači klub u BiH! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac i Sarajevo u nedjelju od 19 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci igraju derbi meč drugog kola Premijer lige BiH.

IGRAČKI KADAR

U taboru crveno-plavih konačno mogu da odahnu, jer su registrovani svi igrači koji nisu imali pravo nastupa u prvom kolu protiv Mladosti zbog nezavršene papirologije. Napokon su završene radne dozvole za Srđana Bečelića, Tonija Jovića i Petra Ilića, dok su stigli i sertifikati za Miloša Žeravicu i Ivana Kostića, tako da Vinko Marinović osim suspendovanog Aleksandra Subića i nedovoljno oporavljenog Stefana Savića može da računa na sve igrače.

Nakon neuspjeha na otvaranju sezone protiv Mladosti iz Velike Obarske (0:2), Borac sada na svom terenu ima imperativ pobjede.

Ipak, neće biti nimalo lako doći do bod(ov)a, jer u goste stiže izuzetno motivisano Sarajevo, koje je sinoć savladalo Atromitos u Atini 3:1 i izborilo plasman u plej-of Lige Evrope, gdje će igrati protiv njemačkog velikana, Borusije iz Menhengladbaha.

"Igramo protiv izuzetno jake ekipe, po meni trenutno najkvalitetnije u Bosni i Hercegovini", rekao je na početku pres konferencije trener Banjalučana Vinko Marinović i dodao: "Koliko su kvalitetni, pokazali su sinoć kada su uspjeli da eliminišu Atromitos i prođu u plej-of Lige Evrope".

"Što se nas tiče, nismo dobro odigrali dobro prvo kolo. Ali, ubijeđen sam da ćemo utakmicu sa Sarajevom odigrati na mnogo višem nivou. Nadam se da će igrači pružiti svoj maksimum i da ćemo požrtvovanom i taktički disciplinovanom igrom, uz podršku naših navijača, doći do povoljnog rezultata", istakao je trener crveno-plavih i dodao da će u timu sigurno biti nekoliko izmjena u odnosu na meč sa timom iz Velike Obarske.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Kapiten Borca Vladan Grujić optimista je uoči duela sa osvajačem Kupa BiH.

"Očekuje nas utakmica koju svi igrači vole da igraju. Sarajevo ove godine ima izuzetno jaku ekipu. Dolaskom predsjednika Vinsenta Tana mnoge stvari u klubu su se poklopile i to se na najbolji način vratilo sinoć pobjedom nad Atromitosom", rekao je Grujić.

Predvodnik Banjalučana naglašava da motiva neće nedostajati.

"Izuzetno smo motivisani, naročito nakon slabog meča protiv Mladosti. Pokušaćemo protiv Sarajeva da se vratimo na pravi kolosijek. Očekujem da pred punim tribinama savladamo Sarajlije, a ovom prilikom želim da se zahvalim i navijačima koji su nakon ukidanja odluke o zabrani odlazaka na gostovanja došli u Bijeljinu i podržali nas. Nadam se da će tako biti i sada i da ćemo uz njihovu podršku osvojiti sva tri boda", naglasio je Grujić.

Derbi na Gradskom stadionu sudiće Edin Jakupović iz Bihaća.

Izvor: MONDO/Ilustracija PAROVI 2. KOLA PREMIJER LIGE BIH:

subota, 9. avgust
ZVORNIK: Drina - Zrinjski (17:30 časova)
VITEZ: Vitez - Olimpik (17:30)
TUZLA: Sloboda - Čelik (17:30, BHT 1)
GRADAČAC: Zvijezda Gradačac - Travnik (17:30)
MOSTAR: Velež - Mladost (17:30)

nedjelja, 10. avgust
BIJELJINA: Radnik - Slavija (17:30)
BANJALUKA: Borac - Sarajevo (19:00, Moja TV)
SARAJEVO: Željezničar - Široki Brijeg (20:30, Arena sport 1)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC