• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Ne bih pristao na bod u Kardifu

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić, koji će u ponedjeljak u Trening kampu Fudbalskog saveza BiH u Zenici okupiti "zmajeve", optimista je pred "operaciju Vels i Belgija".

Poslije startnog poraza od Kipra, Papetov tim očekuju dva teška iskušenja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj - u petak 10. oktobra gostovanje Velsu, a tri dana kasnije na "Bilino polje" stiže Belgija.

U izjavi za "Avazov Sport", selektor BiH se osvrnuo na prvi meč odnosno gostovanje u Kardifu.

"Mi ćemo gore igrati otvoreno i pokušati pobijediti. Isto tako, ne treba biti naivan. Jer, svaku utakmicu koju ne možeš da pobijediš treba - isto tako, nastojati da ne izgubiš. Sad da mi neko ponudi bod, ne bih pristao. Ponavljam, pokušaćemo pobijediti, ali je činjenica da sada žalimo i za onim bodom protiv Kipra. On bi nam sada itekako dobro došao", izjavio je Sušić.

Prema njegovom mišljenju, "zmajevi" će u odnosu na prvi susret biti znatno pojačani što zbog povratka Emira Spahića, što zbog činjenice da su nosioci igre BiH u dobroj formi - prvenstvesno Edin Džeko i Miralem Pjanić.

"U svakom slučaju u predstojeću utakmicu treba ući s mnogo optimizma, a tek nakon nje ćemo razmišljati o Belgiji", naglasio je popularni Pape.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC