• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić bez Ibiševića mijenja formaciju

Autor mondo.ba

Selektor BiH Safet Sušić neće nikog zvati kao zamjenu za povrijeđenog Ibiševića. Umjesto toga, najavljuje da će "zmajevi" bez napadača Štutgarta postaviti igru malo drugačije i da neće igrati sa dva napadača..

 Sušić bez Ibiševića mijenja formaciju Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Selekcija BiH nastaviće kvalifikacije za EURO 2016 gostovanjem u Izraelu 16. novembra, a na ovom meču biće oslabljena neigranjem Vedada Ibiševića koji je povrijeđen.

Spisak reprezentativaca selektor Safet Sušić saopštiće u ponedjeljak, ali je već stavio do znanja da umjesto Ibiševića neće zvati nekog novog napadača u A tim.

"Niko neće zamijeniti Vedu. Igraćemo drugačije, jer u ovom trenutku nemamo nijednog napadača koji je bio tu, a koji se ističe u svom klubu da ga treba pozvati. Ponavljam, igraćemo malo drugačije, nećemo igrati sa dva klasična napadača", izjavio je Sušić za "Avazov sport".

On je dodao da i ne razmišlja o Zvjezdanu Misimoviću, jer ima dovoljno igrača sredine terena, dok na bivšeg kapitena, Emira Spahića, računa.

"On će doći, tu nema dileme. Dolazio je i prošli put, a sada se oporavio i normalno je da bude na spisku", rekao je Sušić koji ne računa na Semira Štilića, Ermina Zeca i Zorana Kvržića.

"Ni Zec ni Kvržić nisu standardni igrači. Ne mogu zvati nekoga ko sjedi na klupi Rijeke. Ne nema razloga za to. Imamo mi igrača, sastavićemo dobru ekipu, nije to problem za jednu utakmicu. Međutim, nama je veliki hendikep što ne mogu računati na Vedu, jer je on i kao igrač i kao momak jedan od lidera naše ekipe. Nije lako naći rješenje bez njega", istakao je Sušić.

Prednost Izraela biće domaći teren, smatra on.

"Gledao sam obje utakmice i s Kiprom i s Andorom. Jača smo mi ekipa, ali njihova prednost je u tome što igraju kod kuće i što će biti pun stadion. A druga stvar, oni su ušli u kvalifikacije dobro, tako da su puni samopouzdanja. Čak smatram da su u startu zadovoljni i s jednim bodom protiv nas", rekao je Sušić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC