• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić i naredne sezone na Brunejima

Autor mondo.ba

Nekadašnji fudbaler Borca Boris Raspudić ostaće još jednu sezonu u brunejskom DPMM s kojim je imao odličnu sezonu i osvojio singapurski Liga kup.

Popularni Boka prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača ekipe DPMM i u izboru čuvenog sajta Fourfourtwo.com bio je izabran među 20 najboljih igrača singapurske lige u kojoj će ostati i narednih godinu dana.

"Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da će Boris Raspudić ostati u singapurskoj ligi i sljedeće sezone, kao član brunejskog kluba DPMM", saopštila je menadžerska ekipa koja zastupa ovog Banjalučanina.

"Lijepo je osjetiti da je klub zadovoljan mojim nastupima, a zauzvrat ću se potruditi da opravdam povjerenje i pružim još bolje partije i rezultate sljedeće sezone. Mislim da sam zaslužio produžetak ugovora jer naša odbrana je bila jedna od najčvršćih u ligi. Imao sam veliki broj dobrih utakmica, ali što je najvažnije dobro sam se uklopio u ekipu, ali i tamošnju kulturu", rekao je Raspudić.

Kao najuspješniji momenat u protekloj sezoni, Raspudić je naveo osvajanje Liga kupa, ali i polufinale Kupa Singapura.

"Najlošiji trenutak? To je posljednja utakmica u prvenstvu koju smo izgubili od Tampinsa, što nas je koštalo titule. To je bilo poražavajuće“.

Upravo će osvajanje šampionske titule u singapusrkoj ligi biti njegov cilj i cilj cijele ekipe u narednoj sezoni.

"Jako želim da osvojim prvenstvo zbog brunejskog kralja i njegovog sjajnog upravljanja i posvećenosti. Takođe želim da osvojimo bar jedan kup i da ponovimo sezonu kao jedna od najboljih odbrana u ligi".

Kao i u Banjaluci, gdje je bio omiljen među navijačima, popularnim Lešinarima, čiji je bio i član, Boka je miljenik i navijača na Brunejima, upravo zbog svoje igre i požrtvovanosti.

"Želio bih da se zahvalim navijačima na bezuslovnoj podršci. Duboko sam uvjeren da ćemo i dalje imati sjajan odnos jer oni vjeruju u nas, a mi bez njih ne možemo. Zajedno ćemo ostvariti naše ciljeve sljedeće sezone", poručio je Raspudić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC