• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Kozare štrajkuje glađu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Srećko Gajić, pomoćni trener FK Kozara i jedan od najboljih fudbalera svih vremena ovog tima iz Gradiške stupio je danas u štrajk glađu, jer mu klub duguje 15 plata.

 Trener Kozare štrajkuje glađu  Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Osim toga prvoligaš RS nije Gajiću uplatio ni doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje za isti period.  

"Ostaću u klupskim prostorijama, ovdje bez grijanja, sve dok ne bude podmiren bar dio od 15 plata koje mi klub duguje. Spavaću ovdje noćas zato što bukvalno nemam šta da jedem i ne mogu ovako da živim. Ne mogu se liječiti i totalno sam ponižen“, rekao je Gajić za agenciju Anadolija, naglasivši da je molio za pomoć čelnike kluba koji su oglušili o njegove sve dosadašnje pozive.

"Već sam im u sezoni 2012/13 oprostio deset plata i onda su tvrdili da će me ubuduće redovno plaćati. I nakon toga nastavili su da mi duguju novac. Prijavljen sam u klubu, jedini i nisu mi plaćeni ni doprinosi. Nemam nikakva prava, a sve sam dao, dao sam cijeli život Kozari“.

On kaže da FK Kozara, koji je nakon prvog dijela šampionata RS drugi sa dva boda zaostatka za jesenjim prvakom Leotarom i ozbiljan je kandidat za plasman u Premijer ligu BiH ne vodi računa o svom kadru.

"Daju ljudima, kako kada 50, 100 ili 200 KM i misle riješili su problem. To ovako više ne može, ne može pod kožu, barem u mojem slučaju", rekao je Gajić.

Od trenutka kada je stupio u štrajk glađu Gajića niko nije posjetio iz Uprave kluba. Večeras je u klupske prostorije kako bi ga posjetio stigao Borče Sredojević, doskorašnji pomoćnik Safeta Sušića, bivšeg selektora fudbalske reprezentacije BiH.     

"Ovo upravo dok razgovaramo došao mi je prijatelj, Borče Sredojević. Eto tako, vidjećemo šta nosi noć i sutrašnji dan“, govorio je Gajić.

Igor Janković, šef stručnog štaba FK Kozara o Gajićevom štrajku glađu saznao je od novinara.

"Ko štrajkuje glađu? Gajić. O Bože moj… Zaista, situacija u klubu je teška, što nekima pogotovo teško pada. Žao mi je, on je tako dobar čovjek i saradnik. Zvat ću ga sada, idemo vidjeti šta se dešava", poručio je Janković, koji je i kandidat za člana budućeg stručnog štaba fudbalske reprezentacije BiH.

Povodom štrajka glađu Srećka Gajića tokom sutrašnjeg dana obećali su se oglasiti i funkcioneri Fudbalskog saveza RS, prenosi Anadolija.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

#againstmodernfootball

Nazalost, bojim se da za nas fudbal dolaze jos gori dani.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC