• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLBiH: Borčevi "štrajkači" osvajaju bodove

Autor mondo.ba

Uprkos umoru, istrošenosti i problemima fudbaleri Borca sedmicu u kojoj su čak i kratko štrajkovali završili prvenstvenom pobjedom nad Travnikom 1:0.

 PLBiH: Borčevi "štrajkači" osvajaju bodove Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su do nova tri boda na Gradskom stadionu u nedjelju uveče stigli minimalnom ali zasluženom pobjedom protiv ekipe Travnike koja se u prošlosti u nekoliko navrata pokazala kao vrlo neugodna za crveno-plave.

Ne pretjerano lijepu utakmicu za oko odlučio je Toni Jović u 21. minutu. Žeravica je uputio pas, a Jović se odlično oslobodio svog čuvara i pogodio mrežu za vođstvo Borca 1:0.

Iako je Borac posjedom lopte kontrolisao utakmicu gosti su imali nekoliko dobrih prilika, bar za izjednačenje, ali svaku od njih rješavao je sigurni golman Avdukić.

Borac je ovom pobjedom preskočio Olimpik i sada je sa 34 osvojena boda na samo tri boda od drugoplasiranog Željezničara.

“Znali smo da će biti teška utakmica, poslije ove tri utakmice u sedam dana, nismo očekivali neku pretjeranu ljepotu u igri, ali smo igrali borbeno i požrtvovano i zbog toga smo pobijedili. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i sada smo se približili vrhu što je fenomenalan rezultat. U naredne dve nedelje dok traje reprezentativna pauza spremaćemo se i pokušati i fizički da se dignemo, najvažnije je da se spremimo i da vrijedno radimo”, rekao je poslije meča trener Borca Vinko Marinović.

Banjalučki Borac prvi je u Evropi prema broju osvojenih bodova u odnosu na postignute golove, a još jednom se pokazalo da Banjalučani znaju kako izvući maksimum iz svakog postignutog pogotka.

Izvještaj sa ostalih utakmica, rezultate i tabelu pogledajte OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC