• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Zasluženo i bez alibija

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener kadeta Crvene zvezde Ognjen Koroman poslije osvajanja "Turnira prijateljstva" čestitao svojoj ekipi, ali i malo "pecnuo" kolege iz drugih timova.

 Koroman: Zasluženo i bez alibija Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekipa Crvene zvezde do 16 godina slavila je u finalu turnira u Etno selu "Stanišići" kod Bijeljine savladavši Vojvodinu 1:0, golom Mihajlovića.

Mladići u crveno-bijelom odlično su odigrali cijeli turnir, upisavši svih pet pobjeda, a poslije pehara dobili su i čestitke svog trenera Ognjena Koromana.

"Čestitke mojim igračima na bespoštednoj borbi, od prvog dana smo igrali maksimalno ozbiljno i zasluženo smo osvojili", rekao je Koroman, a potom apostrofirao neke izjave svojih kolega iz drugih ekipa.

"Mnoge ekipe koje su ispale prije nas tražili su alibi u tome da nisu u najjačem sastavu, da im nedostaju neki igrači. Mi smo takođe došli oslabljeni, ali ja nisam ni u jednom trenutku rekao da mi fali najbolji igrač generacije '99. Luka Ilić, biser srpskog fudbala, niti da imam dva povrijeđena igrača niti da tražim neki alibi. Došli smo u najjačem sastavu koji smo imali i osvojili smo titulu".

Trener crveno-bijelih potvrdio je da je ovo veliko priznanje za njega, ali i ekipu s kojom očigledno ima dobar odnos. Odmah poslije prvog sudijskog zvižduka njegovi igrači su ga podigli i bacali u vazduh, a nešto kasnije su ga na par trenutaka iznenadili i dok je davao izjavu odvukli od novinara, želeći da sa njim proslave trijumf.

"Znači mi ovo mnogo kao treneru, ali prije svega znači ovim igračima za njihovu budućnost, biće im to odskočna daska za njihovu fudbalsku karijeru", rekao je Koroman.



Trener Vojvodine Đorđe Pintać uprkos porazu njegove ekipe u finalu, nije bio mnogo razočaran.

"Mislim da ne treba da budemo razočarani s obziram na sve ono što smo pokazali na ovom turniru. Ovo je izuzetno jak turnir, zahtjevan, naporan, tu su odlične ekipe. Dali smo sve od sebe, trudili smo se, mislim da ne treba da budemo razočarani", rekao je Pintać.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC