• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turnir prijateljstva: Ovo su najbolji

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Miloš Zličić, Dejan Joveljić i Aleksandar Popović najbolji su pojedinci tek završenog "Turnira prijateljstva". Evo i njihovih utisaka...

 Turnir prijateljstva: Ovo su najbolji Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Turnir koji je održan u Etno selu "Stanišići", kod Bijeljine i kojeg je podržala i kompatnija m:tel okupio je 16 ekipa iz bivše Jugoslavije uzrasta do 16 godina.

Mladi fudbaleri iz svih ekipa pokazali su još jednom da na ovim prostorima imamo mnogo talenata, a na kraju najuspješnija je bila ekipa Crvene zvezde koja je u finalu savladala Vojvodinu rezultatom 1:0.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Zličić iz Vojvodine, koji je uprkos porazu u finalu bio vrlo dobro raspoložen.

"Super je organizovan turnir. Nadam se da će i naše 2000. godište sljedeće godine ostvariti dobar rezultat. Mi smo došli sa ciljem da prođemo grupu, tako da je ovaj prolazak u finale super. Svi su očekivali da jedva prođemo u polufinale, mi smo stigli i u finale. Znači mi ova nagrada jer je ovo turnir najboljih ekipa iz bivše Jugoslavije, a ja sam proglašen za najboljeg igrača", rekao je Zličić.

Najbolji strelac turnira sa četiri pogotka i pet asistencija bio je Dejan Joveljić, mladi fudbaler Zvezde rođen u Bijeljini.

"Prije svega želio bih da se zahvalim svim ovim ljudima koji su došli na turnir. Veoma mi mnogo znači  ova nagrada pošto sam ja iz ovog grada", rekao je Joveljić i dodao:

"Organizacija je fenomenalna, a što se tiče naših očekivanja koja smo imali, mi smo Zvezda, uvijek idemo na prvo mjesto. Da nije bilo mojih drugara ne bih osvojio ovu nagradu".

O njegovom talentu mnogo se priča, svi ga vide za koju godinu ili čak ranije u prvom timu Crvene zvezde, ali se on sam ne da omesti.

"Ne osjećam pritisak zbog priča o mojoj igri, trudim se da sve ide svojim tokom".

Najbolji  čuvar mreže je golman Partizana Aleksandar Popović, koji je tokom čitavog turnira primio samo jedan gol, nažalost gol koji je koštao crno-bijele prolaska u finale.

"Bilo je OK, igrali smo malo slabije u grupi, ali izborili smo se do polufinala, tamo sam ja napravio grešku kod gola, propustili smo i mi neke naše šanse, ali biće bolje sljedeći put. Ovo je mnogo jak turnir, bilo je dosta teško, možda bi bilo još malo zanimljivije da je Dinamo došao u najjačem sastavu, ali bilo je svakako odlično", sumirao je utiske mladi golman Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC