• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osipaju se redovi Borca, Kostić u Slobodi

Autor mondo.ba

Poslije Miloša Žeravice, koji je dogovorio saradnju sa mostarskim Zrinjskim, banjalučki Borac ostao je i bez Ivana Kostića. Nakon što mu je istekao ugovor sa Banjalučanima, pouzdani defanzivac dogovorio je saradnju sa tuzlanskom Slobodom

Da će banjalučki Borac ovog ljeta ostati bez nekoliko standardnih prvotimaca, potvrđilo je već nekoliko prvih junskih dana.

Ugovori su istekli Asmiru Avdukiću, Joci Stokiću, Vladanu Grujiću, Nebojši Runiću, Marku Jevtiću, Fedoru Predragoviću, Borislavu Pilipoviću, Stefanu Dujakoviću, Dušanu Stevandiću, Milošu Žeravici i Ivanu Kostiću, a dvojica potonjih već su pronašli klubove u kojima će nastaviti karijere.

Prethodnih dana Miloš Žeravica potpisao je ugovor sa mostarskim Zrinjskim, gdje će ponovo biti u prilici da sarađuje sa trenerom Vinkom Marinovićem, dok je Sloboda iz Tuzle danas ozvaničila saradnju sa Ivanom Kostićem.

Dvadesetpetogodišnji defanzivac bio je standardan ove sezone u redovima crveno-plavih. Postigao je i jedan pogodak na 22 meča koliko je odigrao u Premijer ligi BiH, dok u posljednje dvije utakmice u sezoni nije bio u planu trenera Vlade Jagodića jer je, po riječima šefa stručnog štaba crveno-plavih "mislima već bio u drugom klubu".

Prije Borca, bio je član beogradskog Rada, Mladosti iz Lučana, zrenjaninskog Banata, Napretka (Kruševac), Timoka iz Zaječara i padinske Doline.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC