• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić proziva u nedjelju

Autor mondo.ba

Fudbaleri banjalučkog Borca sa pripremama za novu sezonu krenuće u nedjelju, 21. juna, a prozivku bi trebalo da izvrši Vlado Jagodić, koji, bar za sada, ostaje na klupi "Velikana iz Platonove ulice".

 Vlado Jagodić proziva fudbalere Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Vlado Jagodić, za sada, ostaje na kormilu banjalučkog Borca.

Trofejni stručnjak, koji je "Velikanu iz Platonove ulice" donio jedini trofej u Premijer ligi BiH u sezoni 2010/11, obaviće prozivku fudbalera u nedjelju, 21. juna, kada će i zvanično početi pripreme za narednu sezonu.

Iako ima ponude od pojedinih klubova iz Slovenije, ali i Jordana, Jagodić još nije napustio kormilo banjalučkog premijerligaša.

"Kada je bh. fudbal u pitanju, kod mene dileme nema. Mogu da treniram samo Borac. Tu sam da pomognem klubu i ljudima koji ga vode. Uradili smo plan i program priprema i, kako stvari sada stoje, ja ću obavizi prozivku u nedjelju", rekao je Jagodić, a prenosi "Press RS".

"Vodeći ljudi kluba su i pored teške situacije obezbijedili sredstva za obje faze priprema. Jedan dio ćemo obaviti na Balkani, a drugi u Sloveniji", dodao je.

Borac će pripreme za predstojeću sezonu početi u "okrenjenom" sastavu, s obzirom da su Gradski stadion već napustili Miloš Žeravica, Ivan Kostić, Borislav Pilipović, Vladan Grujić i Marko Jevtić, dok su na izlaznim vratima Asmir Avdukić, koji ima ponudu bijeljinskog Radnika, te najbolji strijelac Joco Stokić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC