• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik odlikovao "orliće" iz Srpske

Autori mondo.ba Autori Agencije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je Medaljom zasluga za narod mlade fudbalere Srbije, šampione svijeta, Srđana Babića, Miladina Stevanovića, Nemanju Maksimovića i Mijata Gaćinovića.

Dodik je organizovao prijem za Srđana Babića i Miladina Stevanovića, na kojem im je uručio odlikovanja, koja su zaslužili kao članovi mlade reprezentacije Srbije osvajanjem šampionske titule na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina, održanom na Novom Zelandu.



Mladi fudbaleri oduševljeni su dočekom koji im je organizovan u Srbiji i Republici Srpskoj, a naglašavaju da su jako srećni zbog podrške publike sa ovih prostora.

Babić i Stevanović novinarima su nakon prijema rekli da im je bilo teško, da su sve utakmice bile teške, ali da su prezadovoljni osvojenim prvenstvom.

"Utisci se sležu, jedva smo čekali da stignemo sa Novog Zelanda da vidimo kakva je euforija u Beogradu i Republici Srpskoj, ali iskreno nismo očekivali da imamo toliku podršku navijača", kazao je Stevanović.

Mladi fudbaler iz Banjaluke Srđan Babić rekao je da je oduševljen prijemom i odlikovanjem koje je danas dobio od predsjednika Srpske.

"Zahvalan sam svima, a posebno mi znači sve ovo u mojoj rodnoj Banjaluci i Republici Srpskoj gdje mi je srce na mjestu", naglasio je Babić.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je "orlićima" koji su porijeklom iz Republike Srpske osvajanje titule prvaka svijeta i naglasio da su građani Srpske ponosni na njih.

"Sjajnom igrom i osvajanjem svjetskog trona svim ljubiteljima sporta u Republici Srpskoj priuštili ste nezaboravne trenutke i sve nas, koji za vas navijamo, učinili ponosnim i srećnim", rekao je Dodik.

On je izrazio uvjerenje da će fudbaleri nastaviti da postižu zapažene rezultate i poželio im mnogo sreće u sportu, uspjeha i pobjeda, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Mlade fudbalere iz Republike Srpske ranije u četvrtak je ugostila u Banjaluci i ministarka porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović. 



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC