• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatni "orlić" ide u Lids

Autor mondo.rs

Miloš Veljković, štoper generacije koja je u junu osvojila Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, ponovo ide na pozajmicu u Čempionšip.

Prema pisanju engleskih medija zlatni "orlić" Miloš Veljković će i narednu sezonu provesti na pozajmici.

Štoper Totenhema nije uspeo da se izbori za minutažu kod Maurisia Poketina, pa će i treći put biti pozajmljen drugoligašu. Nakon relativno neuspešnih pozajmica u Midlzbrou i Čarltonu, gde je Veljković dolazio povređen, sada će svoje mesto na terenu potražiti u nekadašnjem šampionu Engleske - Lids junajtedu!

Totenhem je ovog leta prodao tri štopera (Kumalo, Kabul i Kirikeš), pa smo se ponadali da ćemo gledati još jednog Srbina u Premijer ligi. Međutim, Totenhem se na poziciji štopera pojačao, i to za veliki novac. Doveli su Belgijanca Aldervajrelda i Austrijanca Vimera. Samim tim, Srbin je postao višak.

On je pre nekoliko dana dao kratki intervju za britanski "Independent" u kojem je ocenio da mu je u narednoj sezoni najvažnije da igra, te da ne bi imao ništa protiv da to bude u Čempionšipu.

"Pokazao sam šta znam na Svetskom prvenstvu, pa želim da igram u najboljoj ligi na svetu. Ove godine, samo želim da steknem više iskustva, želim više utakmica u Čempionšipu ili negde van Engleske. Što se tiče reprezentativnog nivoa, tamo sam se dobro pokazao. Sada samo moram da preuzmem naredni korak u klupskom fudbalu", kazao je ovaj tinejdžer.

Miloš Veljković je rođen u Bazelu, ali je i i pored toga prošao sve mlađe kategorije srpske reprezentacije i ovog leta postao šampion sveta do 20 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC