• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Red Bul daje krila juniorima Želje?

Autor mondo.ba

Fudbaleri juniorskog tima Željezničara u srijedu (18 h) će odigrati svoju prvu utakmicu u Ligi šampiona protiv Red Bul Salcburga.

 Juniori Željezničara u srijedu gosti u Salcburgu u Ligi šampiona Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

  Plavi sa "Grbavice", predvođeni Admirom Adžemom (na fotografiji), Adinom Mulaosmanovićem i Esadom Ibrahimovićem su u utorak doputovali u Austriju, gdje će dan kasnije u 18 časova odigrati prvi susret Lige šampiona na stadionu "Das Goldberg" .

Kako je prenio zvanični sajt Želje, atmosfera među fudbalerima je odlična, a posebno raduje ozbiljnost prema stručnom štabu.

Mlade nade Želje će u Austriji imati i podršku nekoliko stotina navijača, prenose sarajevski mediji, a među njima će biti i nekadašnji fudbaler Nedžad Selimović, koji sada živi i radi u Salcburgu.

"Naravno da dolazim na utakmicu, kako ja, tako i moja cijela porodica. Nadamo se što boljem rezultatu pred revanš u Sarajevu", izjavio je Selimović za "Dnevni avaz".

Fudbaleri koji su otputovali u Austriju su: Ajdin Mujagić, Kemal Osmanković, Haris Hajdarević, Benjamin Šehić, Kerim Balić, Kenan Topolović, Adel Ajkunić, Lazar Babić, Ismail Duraković, Vehudin Alešević, Semir Džuho, Haris Rizvanović, Emir Čutahija, Almir Čuvara, Alden Kulovac, Aldin Sarač, Adnan Alihodžić i Amer Hiroš.

Revanš susret se igra 14. oktobra na stadionu "Grbavica" u 20 sati.

Pobjednik ovog dvomeča sastaće se u narednoj rundi takmičenja sa boljim iz duela između kazahstanskog Aktobea i Bešiktaša iz Turske.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC