• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić: Moram biti zadovoljan...

Trener Sarajeva Miodrag Ješić zadovoljan je zbog osvojenih bodova protiv Slobode (1:0) u derbiju 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine iako igra "bordo" tima nije bila na nekom visokom nivou. Musemić: Jako slabo.

 Miodrag Ješić, Husref Musemić, izjave Izvor: MONDO/Samir Cacan

Utakmicu na "Koševu" odlučio je u 80. minutu Amer Bekić poslije centaršuta prezimenjaka Almira omogućivši mostarskom Zrinjskom da ostane lider na tabeli Premijer lige BiH.

U izjavama za televiziju "Arena sport" poslije utakmice, treneri oba sastava Miodrag Ješić i Husref Musemić su razumljivo bili drugačijeg raspoloženja.

"Znali smo da nam dolazi dosadašnji lider na tebeli i u skladu s tim je viđena dosta tvrda utakmica, bez mnogo pozicija za golove i sa jedne i druge strane. Mogao je doduše da padne još poneki pogodak, ali i ovo je dovoljno. Sloboda je igrala čvrsto, zasluženo su bili lideri do ovog kola i moram biti zadovoljan željom, voljom i htijenjem mog tima, a na kraju i rezultatom. Igra i kvalitet će doći kad se oporave naši povrijeđeni igrači poput Samira Radovca, golmana Mateja Delača i ostalih. Ponoviću moram biti zadovoljan, uostalom po prvi put smo savladali Slobodu, koja je izuzetno kvalitetna i koju s klupe odlično vodi moj kolega Husref Musemić", izjavio je stručnjak iz Srbije.

Musemićev tim je upisao poraz poslije 12 utakmica, a strateg kluba sa "Tušnja" je sportski priznao neuspjeh i čestitao rivalu na zasluženom trijumfu.

"BIla je ovo slaba predstava mog tima, Sarajevo je zasluženo slavilo. Nisam nimalo zadovoljan izdanjem naše ekipe jer nismo igrali ni sa 50 odsto mogućnosti i onoga što smo pokazali na prethodnim utakmicama. Stvorili smo jednu šansu u sudijskoj nadoknadi koja je plod slučajnosti, a osim nje, nismo napravili gotovo ništa na 'Koševu'. Utakmica nije bila lijepa, ali pobjeda bordo tima je zaslužena", naglasio je Musemić.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC