• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godine ljubavi Kranja i Kotor Varoša

Autor mondo.ba

Fudbalski veterani iz Kranja i Kotor Varoša obilježili su vrijedan jubilej, 40 godina bratskih odnosa ovih opština.

 Jubilej - 40. godina bratskih odnosa Kranja i Kotor Varoša Izvor: MONDO

Fudbalski veterani iz Kranja i Kotor Varoša bratke odnose njeguju već 40. godina. Vrijedan jubijel ovih opština obilježen je revijalnom utakmicom.

Ovo je prvi susret sportskih prijatelja, koji je organizovan povodom dana opštine Kranj na inicijativu župana Boštjana Trilara, sa željom da postane tradicionalan uz učešće ekipa iz drugih pobratimskih opština.

Kotorvaroški veterani su prije početka utakmice uručili prigodne poklone domaćoj ekipi i tako im, na najbolji mogući način, čestitali dan opštine.

Utakmica je imala revijalni karakter i rezultat je bio u drugom planu, a već naredne godine, povodom 24. aprila - Dana opštine Kotor Varoš, biće organizovan revanš meč.

"Kotor Varoš je jedna od 20 opština sa kojom njegujemo bratske odnose. Izuzetno nam je drago što, u ovim teškim uslovima, imaju odličan poslovni ambijent i da su opština sa najmanjom stopom nezaposlenosti u RS. Fudbalski veterani su uljepšali jubilej, sa obostranom željom da on postane tradicionalan“, istakao je Igor Kalabić, portparol opštine Kranj.

Zadovoljstvo i sa druge strane.

"Počastvovani smo što smo baš mi pozvani da uveličamo jubilej 40 godina bratskih odnosa sa opštinom Kranj. Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i obećavamo da ćemo im upriličiti srdačan doček naredne godine“, poručili su fudbalski veterani iz Kotor Varoša.

Sportski radnici iz austrijskih gradova Vilah i Vels, koji su prisustvovali ovoj revijalnoj utakmici, su iskoristili priliku da upute poziv fudbalskim veteranima iz Kotor Varoša da budu njihovi gosti naredne godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC