• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha ljut na sudije, ne i na "rosonere"

Autor mondo.ba

Milan nije uspio da slavi ni protiv posljednjeplasirane Verone, koja je sa "San Sira" odnijela bod. Siniša Mihajlović za novi kiks optužio sudije.

Poslije remija sa Veronom na "San Siru" 1:1, trener "rosonera" Siniša Mihajlović osuo je "drvlje i kamenje" po sudijama.

Milan nije uspio na svom terenu da savlada posljednjeplasiranu ekipu prvenstva, koja ni nakon 16. kola nije osjetila slast pobjede ove sezone.

Poveli su Milanezi golom Karlosa Bake, ali nedugo nakon vođstva ostali su bez Najdžela De Jonga, koji je dobio direktan crveni karton zbog povlačenja Leandra Greka u svom šesnaestercu. Luka Toni bio je nepogrešiv sa penala i donio izjednačenje, ispostaviće se na kraju, i bod Veroni.

Mihajlović je po završetku susreta izjavio kako su odluke sudija bile protiv njegove ekipe.

"Žao mi je navijača. Ne volim da pričam o sudijama, ali u posljednjih nekoliko utakmica nismo bili njihovi miljenici. Danas su morali svirati penal nad Đakomom Bonaventurom. Imali smo svoje prilike, ali nismo uspjeli da ih iskoristimo", izjavio je trener Milana i dodao:

"Postigli smo dva gola koji su nam poništeni, a više od pola sata igrali smo sa desetoricom. I u toj situaciji, napadali smo. Pokušali smo sve", nije Mihajlović krio razočarenje odlukama sudijske trojke.

Niti u jednoj izjavi, Mihajlović za loše rezultate nije krivio svoj tim. Iako mu se trenerska stolica odavno drma, srpski stručnjak očigledno nije mnogo zabrinut partijama koje pružaju fudbaleri Milana.

"Napredujemo iz meča u meč. U nekim utakmicama mogli smo odigrati bolje, ali kad se pogleda prvih sedam ili osam utakmica, ekipa je definitivno napredovala. Igrači naporno rade i daju sve od sebe", pohvalio je Miha "rosonere".

Milan će u četvrtak igrati meč osmine finala Kupa Italije sa Sampdorijom, bivšim Mihajlovievim klubom, a prije zimske pauze gostovaće Frozinoneu u posljednjem ovogodišnjem meču Serije A.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC