• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Više ne ujeda, sada provocira!

Autor mondo.rs

Luis Suarez naknadno je kažnjen sa dva meča neigranja u Kupu kralja zbog incidenta nakon utakmice osmine finala protiv Espanjola.

Luis Suarez u velikoj meri se smirio otkako sa uspehom igra za Barselonu, ali njegova luckasta priroda ipak s vremena na vreme mora da izbije na površinu.

Urugvajac je suspendovan zbog provociranja protivničkih igrača posle kup utakmice Barselona - Espanjol (4:1), zbog čega neće imati pravo nastupa u revanš meču osmine finala, kao i u prvom meču četvrtfinala Kupa kralja, ako se njegov tim plasira u dalje takmičenje.

Kazna je izrečena na osnovu izveštaja glavnog sudije, koji je naveo da je Suarez u tunelu koji vodi ka svlačionicama čekao fudbalere Espanjola i verbalno ih ponižavao, rečenicama u stilu "Koliko trofeja si osvojio", "Vi ste bezvredni" i tako dalje.

Barselona je odmah najavila žalbu, odbacivši tvrdnje da je Suarez vređao fudbalere gradskog rivala, koji su nekoliko dana ranije u prvenstvenom okršaju uspeli da izbore nerešen rezultat (0:0) sa španskim i evropskim prvakom.

Suarez, koji je ove sezone dao 26 golova na 27 utakmica u svim takmičenjima, bio je akter brojnih ozbiljnih incidenata, igrajući za Ajaks, Liverpul i reprezentaciju Urugvaja.

Nadležni organi kažnjavali su ga zbog vređanja Patrisa Evre na rasnoj osnovi, kao i zbog ujedanja Otmana Bakala, Branislava Ivanovića i Đorđa Kjelinija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC