• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić uoči meča u Banjaluci: Nek pobijedi bolji!

Autor mondo.ba

Lider na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine, tuzlanska Sloboda će prvi meč u nastavku sezone odigrati protiv Borca u Banjaluci u okviru 19. kola.

 husref Musemić o meču Borac - Sloboda Izvor: mondo.ba
Izvor: mondo.ba

  Banjalučani su tradicionalno nezgodan domaćin, ali iz tabora kluba "Tušnja" su poručili da u grad na Vrbasu dolaze po dobar rezultat.

"Biće ovo sigurno teška utakmica za obje ekipe, jer veliki ulog je u pitanju. Oni se bore za opstanak, a mi za zadržavanje prve pozicije na tabeli. Borac nam je jedini uzeo bod na 'Tušnju' u prvom dijelu sezone i to sasvim zasluženo. Ovoga puta igraćemo protiv nove ekipe jer su promijenili skoro kompletan sastav. Mislim da su ostala dva - tri igrača iz prvog dijela sezone. Lagana psihološka prednost je na našoj strani. Očekujem da sve protekne u fer igri i neka pobijedi bolji", izjavio je trener Tuzlaka Husref Musemić, a prenio klupski sajt Slobode.

Šef struke crveno-crnih u Banjaluci neće moći računati na Ibrahima Škahića i Mirzu Hamzabegovića koji subotnje gostovanje propuštaju zbog povreda.

Ivan Kostić, stoper Slobode dobro poznaje Banjalučane jer je sa Gradskog stadiona početkom sezone stigao u tuzlanski klub.

"Poznajem nekolicinu igrača sa kojima sam igrao u Borcu i mogu reći da su jako dobri fudbaleri. U međuvremenu oni su doveli mnogo novajlija i koliko sam uspio upratiti nisu se baš najbolje uigrali. Na njima je takođe i veći teret jer se bore za opstanak, tako da mislim da bismo sve to trebali iskoristiti", rekao je Kostić.

Utakmica Borac - Sloboda igra se u subotu (27. februar) s početkom od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC