• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Najbolja utakmica od kada sam u Slobodi

Autor mondo.ba

Trener Slobode Husref Musemić bio je prezadovoljan pobjedom nad Željezničarom (3:1) u revanšu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, pa su Tuzlaci ukupnim rezultatom 5:2 izborili nastup u finalu. Mulalić: Zasluženo.

 Kup BiH, Sloboda - Željezničar, izjave Izvor: MONDO/Samir Cacan

Crno-crveni su pogocima Ivana Kostića (dva) i Sulejmana Krpića poveli sa 3:0, a počasni gol za plave sa Grbavice postigao je Ivan Lendrić.

"Ovo je najbolja igra Slobode od kako sam trener ovog kluba. Sve se uklopilo, i ambijent, atmosfera, igra, golovi. Zasluženo smo pobijedili, a sada ćemo misliti na prvenstvo. Očekuje nas još teških utakmica i nema predaha", rekao je Musemić, a prenijele agencije.

Zadovoljan je igrom cijelog tima, a na upit koga bi posebno izdvojio kao igrača utakmice, rekao je da je "Kostić bio sjajan, ali i svi ostali".

Njegov kolega sa klupe Želje Edis Mulalić istakao je da je Sloboda sasvim zasluženo pobijedila i od srca im je poželio "sve najbolje u finalu", gdje će odmjeriti snage protiv bijeljinskog Radnika, koji je eliminisao Široki Brijeg.

"Nismo uspjeli da osujetimo prekide iako smo se pripremali. U dvije utakmice primili smo pet golova od toga četiri i po iz prekida", izjavio je Mulalić.

Prema njegovim riječima, poraz u Tuzli neće imati uticaja na Željinu igru u gradskom derbiju protiv Sarajeva.

"Ne vjerujem. Evo, i Sloboda je u nedjelju poražena od Širokog Brijega, a nas je nadigrala i pobijedila", zaključio je Mulalić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC