• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gorio Pariz (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Policija u glavnom gradu Francuske imala dosta posla prije i poslije finala Evropskog prvenstva u fudbalu. Korišćeni suzavac i vodeni topovi, uhapšeno više od 40 izgrednika

Pariska policija dobro se spremila za finale Evropskog prvenstva u fudbalu u kojem je Portugal pobijedio domaću Francusku 1:0 u produžecima i osvojio prvu titulu u istoriji.

Policijaci su imali mnogo posla i prije i poslije meča.

Uoči početka finalene utakmice na Stadionu Francuska više desetina huligana pokušalo je da uđe u tradicionalnu fan zonu kod Ajfelove kule, ali pošto ih je policija spriječila u tome zbog prevelike gužve došlo je do sukoba.

Pripadnici policijskih snaga morali su da upotrijebe i suzavac kako bi spriječili navijače da probiju kordon i uđu u masu, budući da je ta zona bila popunjena do posljednjeg mjesta i na njoj je bilo više od 90.000 navijača, dok su huligani odgovorili paljenjem kontejnera, klupa i rastinja u blizini.

Policajci su morali da upotrijebe i vodene topove kako bi ugasili vatru, a dim zbog zapaljenih stvari kuljao je gotovo tokom cijelog prvog poluvremena.

huligani
Izvor: YouTube

I poslije meča izrazili su nezadovoljstvo zbog poraza svog tima, pa su takođe uništavali sve pred sobom na ulicama Pariza.

Pariz
Izvor: YouTube

Prema izvještajima iz glavnog grada Francuske u incidentima koji su trajali do duboko u noć bilo je najviše domaćih navijača, ali i fanova Portugala, kao i huligana koji su imali druga obilježja.

Policija je uhapsila više od 40 izgrednika u Parizu u nedjelju uveče, prenosi "Dojče vele".

navijači
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC