• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda na Kipru 3/3, Boaći 3/2

Autor mondo.rs

Crveno-beli upisali još jednu pobedu na pripremama. Igrao i Nenad Milijaš.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i treću pobedu na Kipru. Posle "minimalaca" protiv drugoligaša iz Mađarske - Šoprona (golom Zorana Rendulića) i Rumunije - Olimpije (golom Ričmonda Boaćija), savladan je Aris iz Limasola 3:1, zapravo drugi tim kiparskog prvoligaša, pošto je najbolja ekipa tokom vikenda poražena kod kuće od Omonije (2:4).

Kiprani su poveligolom Pakloja u 17. minutu posle centaršuta iz kornera i udarca glavom, a izjednačio je Ričmond Boaći u 42, svojim drugim golom u drugoj utakmici za crveno-bele. U 59. minutu novi napadač crveno-belih još jednom se upisao u strelce, opet na asistenciju Dušana Anđelkovića, dok je konačnih 3:1 postavio Džon Ruiz posle dobre saradnje sa Srđanom Vujaklijom.

Crvena zvezda je dominirala i imala veliki broj prilika, među kojima je najbolja bila u 30. minutu, kada je posle dodavanja Boaćija potpuno sam pred golom Kiprana bio Pavkov, ali je očajno šutirao, pored gola... Prethodno, u 25. minutu, viđena je sporna situacija u kaznenom prostoru Arisa, kada je oboren Plavšić, ali sudija nije pokazao na belu tačku.

Trener Miodrag Božović na teren je od prvog minuta poslao sastav: Manojlović - Petković, Aleksandar Luković (63. Rendulić), Frimpong (63. Račić), Anđelković (63. Milošević) - Le Talek (63. Milijaš), Donald (63. Poletanović), Milić (63. Srnić), Plavšić (63. Adžić) - Pavkov (46. Ruiz), Boaći (63. Vujaklija).

Crveno-beli su ponovo zaigrali u  formaciji 4-4-2, a po prvi put od početka utakmice štoperski tandem činili su Luković i Frimpong, što je dovelo do povratka Le Taleka u vezni red. Startna postava delovala je prilično dobro, a posebno su se istakli bekovi Anđelković i Petković, kao i novajlija Milić, koji je odlično sarađivao sa Petkovićem po desnoj strani.

U 63. minutu promenjena je većina igrača, a zanimljivo je da je na mestu štopera,  u paru sa iskusnim Zoranom Rendulićem, zaigrao mladi Uroš Račić. U centru pažnje je, ipak, bio Nenad Milijaš, koji je odigrao prvu utakmicu po povratku u klub.

Iskusni vezista je sa nekoliko dugih dodavanja pokazao da bi bez obzira na godine mogao da bude kapitalno pojačanje.

Narednu proveru Zvezda će imati u petak od 14 časova protiv ukrajinske Zirke, osmoplasiranog tima u tamošnjem prvenstvu, a dan kasnije planiran je duel protiv ruskog drugoligaša Volgara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC