• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zato ga obožavaju: Njemu je Sevilja veća od Barse

Autor mondo.rs

"Povezan sam sa projektom Sevilje do smrti", rekao je Horhe Sampaoli, koji je klub sa "Pichuana" gurnuo u borbu za titulu prvaka sa Realom, Barselonom i Atletikom.

Ako nije rekao u afektu, što je malo verovatno, iako je jedan od temperamentnijih trenera u vrhunskom fudbalu, Horhe Sampaoli jeste zaslužio naslovne strane.

Trener fudbalera Sevilje i bivši selektor Čilea, koji je toj naciji podario dve uzastopne titule prvaka Južne Amerike, odbacio je mogućnost da na leto preuzme Barselonu istakvši da je potpuno posvećen u klubu iz Andaluzije i da želi dugo da ostane.

Prema pisanju medija na Pirinejima temperamentni Čileanac je prvi pik uprave Barselone da zameni sadašnjeg trenera Luisa Enrikea, koji je najavio odlazak po završetku sezone. Navodno, u nekoliko odvojenih razgovora koji su u Kataloniji obavljeni u prethodnom periodu, većina prvotimaca "Blaugrane" istakla je Sampaolija kao idealnog naslednika sadašnjeg trenera, a u superlativima o ovom stručnjaku govorili su - prenose mediji - i Leo Mesi i Luis Suarez i Nejmar.

"Odlazak u Barselonu? Na to pitanje nemam odgovor jer ne postoji tako nešto. Ne znam šta se priča, ali u ovom delu sezone nema smisla diskutovati o tome. Povezan sam sa projektom Sevilje do smrti", rekao je Sampaoli novinarima posle pobede nad Atletik Bilbaom (1:0).

Sampaoli, koji je letos došao na Sančez Pishuan, ima nameru da odradi ugovor najmanje do 2018. godine, kada mu ističe sadašnja saradnja.

"Nisam se sastao sa čelnicima kluba da pričamo o budućnosti klub. To će se desiti u narednim danima", poručio je Sampaoli.

Sampaolijeva Sevilja ove sezone beleži odlične rezultate, treća je na tabeli Primere sa samo dva boda zaostatka za liderom Barselonom, dok je u Ligi šampiona slavila u prvom meču osmine finala protiv Lestera (2:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC