• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Meleg: Po koji put više...

Autor mondo.rs

"Po ko zna koji put nam se dešava da gubimo utakmicu u drugom poluvremenu od Crvene zvezde. Da li ima neka viša sila ili šta se dešava sa nama...", kazao je Dejan Meleg za MONDO nakon utakmice Vojvodina - Crvena zvezda 2:3 (2:0).

Dejan Meleg je dugo izlazio sa terena stadiona "Karađorđe".

U kapitenu Vojvodine se skupila i tuga i bes, a najviše razočaranje zbog razvoja situacije u Novom Sadu ove srede. "Stara dama" je vodila protiv Crvene zvezde 2:0 posle prvog poluvremena, ali je u nastavku "izgubila dah" i primila tri gola - za poraz.

Istakao je da mu je veoma teško da priča, ali je bio pravi profesionalac.

"Posle prvog poluvremena smo mogli da vodimo sa tri ili četiri razlike. Sjajno smo ušli u meč, na vreme dali gol, držali nivo i kontrolisali igru, i onda... (dubok uzdah) Po ko zna koji put nam se dešava da gubimo utakmicu u drugom poluvremenu od Crvene zvezde, ja stvarno ne znam šta je. Da li ima neka viša sila ili šta se dešava sa nama...", kazao je Dejan Meleg za MONDO posle meča.


I u prvoj utakmici sezone protiv Crvene zvezde, koju su Beograđani dobili 4:1, Vojvodina je odigrala odlično prvo poluvreme, stvarala šanse, ali dala samo jedan gol...

"Bilo je evidentno da smo pali, posle tog prvog gola, kao i u Beogradu, pa me ta utakmica podseća na taj meč. Svi smo dali sve od sebe, držimo se zajedno i najbitnije je da se dignemo iznad ovo. Stvarno ne mogu da opišem kako se trenutno osećam...", podvukao je Meleg.

Vezista "lala", strelac prvog gola, imao je šansu i da reši meč u finišu prvog poluvremena...


Ušao je u veliku šansu, svega minut-dva pre poslednjeg zvižduka sudije Danila Grujića pred pauzu, i imao šansu da "ubije utakmicu" i da svoj tim odvede pred pobedu.

Međutim, promašio je tu šansu, odnosno, nije ni uspeo da šutira.

"Dobio sam loptu od Malbašića, dvoumio sam se da li da je udarim iz prve, ili da je prvo primim i tek onda da šutiram. Primio sam je, pobegla je levo, napravio sam korak više i onda me je Donald stigao... Ostaje velika žal", kazao je Meleg.

Kapitenski, ima i poruku za svoje saigrače.

"Najbitnije je da sad ustanemo i da ne gubimo bodove na ostalim utakmicama. Važno je da dobijemo Metalac u narednom kolu", podvukao je on.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC