• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gol je Le Talekov: "Ostali smo mirni na 0:2"

Autor mondo.rs

"Najvažnije je da smo se posle toga vratili u igru, pa je sve bilo lakše"

 Damijen Le Talek gol protiv Vojvodine Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Crvena zvezda vratila se u Novom Sadu iz početnog nokdauna, nadoknadila dva gola zaostatka za Vojvodinom i ostvarila veoma važnu pobedu.

Ekipa Miodraga Božovića reagovala je na početno vođstvo Vojvodine, gledala kako domaćin propušta veliku zicer šansu Dejana Melega za 3:0, pa u nastavku zaigrala potpuno drugačije i preokrenula rezultat, na konačnih:

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 2:3

"Rekao sam igračima da ćemo pobediti ako damo gol", otkrio je posle utakmice Božović, a taj gol postigao je francuski vezista Damijen Le Talek, u 50. minutu utakmice.

Iako se činilo da niko nije dirao loptu posle centaršuta Srđana Plavšića, Francuz je posle meča rekao novinarima da je ipak stigao da je zahvati i pošalje u mrežu.

"Zaista mi nije bitno ko postigne gol. Ovog puta sam to uradio ja u ime ekipe, sledeći put će neko drugi. Najvažnije je da smo se posle pogotka vratili u igru i nakon toga je sve bilo lakše", rekao je Le Talek, a preneo klupski sajt.

U osvrtu na meč, Francuz je rekao da je odličan početak domaćina zatekao nervozne Beograđane.

"Bilo je teško prvih deset minuta, a posle toga smo preuzeli kontrolu. I u prvom poluvremenu smo bili bolji rival, iako smo na početku primili dva naivna gola. Nije lako vratiti se na teren tri dana nakon večitog derbija i možda je to jedan od razloga za nešto nervozniji početak".

gol
Izvor: YouTube

Prema njegovom mišljenju, presudio je karakter crveno-belih.

"Bili smo ofanzivniji, više smo napadali i to se na kraju isplatilo. Protivnici su se brzo umorili, posustali su, a mi smo to iskoristili. Pokazali smo pobednički mentalitet koji nas krasi. Na poluvremenu smo se držali zajedno, staloženo smo razgovarali u svlačionici i rekli da idemo da preokrenemo rezultat i pobedimo. Tako je i bilo"

Sledeći meč Zvezda će odigrati na svom terenu u nedelju, protiv Javora.

"Ponovo nećemo imati mnogo vremena za odmor, ali smatram da nam to nije ni potrebno. Fantastično se osećamo zbog pobede. Nakon ovakve utakmice jedva čekate sledeću, da se prikažete u još boljem svetlu", dodao je Francuz.

Zvezda je pobedom protiv Vojvodine sačuvala šest poena prednosti u odnosu na Partizan i povećala razliku u odnosu na trećeplasirane Novosađane na deset bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC