• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Donald pomešanih osećanja: Imali smo više sreće

Autor mondo.rs

"Kao profesionalac nisam zadovoljan ovom pobedom, niko ne voli da primi gol, ali kao igrač sam presrećan", kaže vezista Crvene zvezde posle 4:3 protiv Čukaričkog.

 Mičel Donald pomešanih osećanja nakon pobjede protiv Čukaričkog 4:3: Imali smo više sreće Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Odličnu fudbalsku predstavu priredili su igrači Crvene zvezde i Čukaričkog gledaocima u nedelju. Gosti su slavili na Banovom brdu 4:3, iako je domaćin dva puta uspeo da stigne prednost. Prvo od 0:2 do 2:2, zatim od 2:3 do 3:3.

Presudio je, ipak, pogodak Dušana Anđelkovića u 83. minutu.

"Utakmica protiv Čukaričkog je bila zaista jedna od najinteresantnijih ove sezone. Obe ekipe su bile silno motivisane, zato i jeste bilo sedam golova za 90 minuta. Mi jesmo pravili greške, kod 2:0 je delovalo kao da je utakmica rešena, ali Čukarički je pokazao da je dobra ekipa. Najvažnije je da smo mi na kraju pobedili", izjavio je Mičel Donald za klupski sajt.

Vezista Crvene zvezde i pored pobede nije potpuno zadovoljan, jer je njegov tim primio čak tri gola.

"U ovoj utakmici pokazali smo izuzetnu mentalnu snagu. Čukarički je dva puta stizao naš rezultat, ali i na 3:3 smo svi verovali u pobedu. Kao profesionalac nisam zadovoljan ovom pobedom, niko ne voli da primi gol, ali kao igrač sam presrećan. Imali smo više sreće, bilo je mnogo golova i lepih poteza, a to je ono zbog čega se fudbal igra".

Crveno-beli su od trenera Miodraga Božovića dobili tri dana odmora, a narednog vikenda igraće prijateljsku utakmicu sa Spartakom iz Moskve, pošto je u prvenstvu pauza zbog termina za reprezentacije.

"Prijateljski mečevi su uvek drugačiji od prvenstvenih, ovaj će se izdvojiti sjajnom atmosferom koju će napraviti navijači dva bratska kluba. Za nas je velika čast da odmerimo snage sa prvoplasiranom ekipom Rusije. Igrao sam protiv Spartaka, ali se ne sećam tog duela, prošlo je mnogo vremena od tad. Svakako znam da je reč o odličnoj ekipi, kao i da ćemo dati sve od sebe da pobedimo. Ne sumnjam da će podrška biti izvanredna, stadion ispunjen do poslednjeg mesta i da će nam Delije i ovog puta biti vetar u leđa", nada se Donald.

Utakmica Crvena zvezda - Spartak igra se u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC