• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vule: Srbi osporavaju i Novaka, a neće Borac!

Autor mondo.ba

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović je osim uobičajene najave za dvoboj sa "imenjakom" iz Šamca u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske govorio i o "kritičarima".

 Vule Trivunović: Srbi osporavaju i Novaka Đokovića, a neće FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi u subotu s početkom u 15 časova gostuju u Šamcu s namjerom da osiguraju nova tri boda kako bi se dodatno učvrstili na liderskoj poziciji i u konačnici osigurali povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Međutim, na današnjoj konferenciji za štampu, Vule je prokomentarisao i pisanje pojedinih medija koji su krajiški derbi iz prošlog kola između Borca i Rudara uporedili sa 153. "vječitim" derbijem između Crvene zvezde i Partizana, navodeći da se "ni na jednoj od te dvije utakmice nije moglo vidjeti baš ništa“.

"Mi smo narod koji osporava kvalitet Novaka Đokovića, najvećeg srpskog sportiste svih vremena. Kod nas nema crnaca i stranaca, kod nas igraju banjalučka djeca, momci koji su ranije nosili dres Borca i koje smo vratili u naše redove u zimskom prelaznom roku. Što se tiče utakmice sa Rudarom, teren je bio težak i nemoguć za igru, duvao je nesnosan vjetar, kako za nas tako i za njih. Ipak, i pored toga, naš prvi gol je bio plod akcije koju uigravamo na treningu. Istu je trebalo (predrag) Zekanović da okonča, ali je vjetar odnio loptu na drugu stranu i gol je u nastavku akcije postignut, ali ističem da takav gol nije plod slučajnosti nego stvari koje radimo na treningu. Imali smo kasnije i još jednu šansu preko Gedeona Guzine, tako da ne znam šta ljudi očekuju ovdje, Mančester siti ili Mančester junajted. Mi pružamo koliko možemo u ovom trenutku", rekao je Trivunović.

Takođe, trener Banjalučana je odbacio kritike da se na krajiškom derbiju nije moglo vidjeti "baš ništa".

"Ja sam odmah poslije utakmice rekao da nisam zadovoljan igrom ali ne bih se složio sa mišljenjem da se nije moglo ništa vidjeti. Kao kapiten ovog kluba igrao mnogo ružnije utakmice od ove sa Rudarom, odnosno mnogo gore i mnogo manje sadržajnije. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Da može bolje, može, da se trudimo da budemo bolji, trudimo se, ali je teško udovoljiti svima", rekao je Trivunović, a prenio klupski sajt.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC