• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LIGA ZA ŠAMPIONA RS: Borac na startu protiv Kozare

Autor mondo.ba

Žrijebom takmičarskih brojeva u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske određeni su i parovi Lige za šampiona i Lige za opstanak u Prvoj ligi RS.

 Parovi prvog kola Lige za šampiona RS Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Lider prvenstva banjalučki Borac će u prvom kolu dočekati gradišku Kozaru, a utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18.30 na Gradskom stadionu.

Tim Vuleta Trivunovića ima čak 14 bodova više u odnosu na prijedorski Rudar na drugoj poziciji i desiće se pravo čudo da u narednih 10 mečeva ne uspije da osvoji šampionski pehar i obezbijedi povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ove sezone, crveno-plavi su slavili rezultatom 0:2 u Gradišci, kao i u Banjaluci (2:0), dok su demolirali Kozaru (5:0) u generalnoj probi na Gradskom stadionu pred početak proljećnog dijela šampionata.

Drugoplasirani Rudar Prijedor će na startu gostovati u Zvorniku ekipi Drine, dok je treći dvoboj između Tekstilca Kort i Podrinja iz Janje.

PRVO KOLO LIGE ZA ŠAMPIONA (UKUPNO 23. KOLO)

Subota, 16.30

Drina - Rudar-Prijedor
Tekstilac Kort - Podrinje

Nedelja, 18.30

Borac - Kozara

U drugom kolu, Borac gostuje u Janji, potom dočekuje Drinu, a onda putuje u Derventu na noge Tekstilcu. Crveno-plavi su potom domaćini u krajiškom derbiju ekipi Rudar Prijedora, pa im slijedi gostovanje u Gradišci i domaćinstvo Podrinju, prije osmog kola u Zvorniku. Potom slijedi Tekstilac u pretposljednjem kolu u Banjaluci, a sezonu Banjalučani završavaju na Gradskom stadionu u Prijedoru.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Steta

Steta sto utakmica protiv Rudara u posljednjem kolu nije na Gradskom da se pred punim stadionom proslavi titula ali cini mi se da bi moglo to da se desi vec u 5. kolu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC