• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Željo može da se ljuti samo na sebe!

Autor mondo.ba

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić, koji je osigurao opstanak u turskoj eliti svom Alanjasporu, prokomentarisao je aktuelnosti iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U intervjuu za sarajevski "Dnevni avaz", popularni Pape je izjavio da Željezničar može samo da se ljuti na sebe, ako se ne desi čudo u posljednjem kolu, i postane šampion.

"Ne znam zašto se na 'Grbavici' žale na rezultat između Radnika i Zrinjskog u Bijeljini. Tu se pobjeda svakako očekivala, bez obzira u kojim okolnostima. Željo titulu nije izgubio u Bijeljini već na 'Koševu'", izjavio je Sušić sarajevskom listu.

Potom je pojasnio svoje mišljenje.

"Ako nisi u stanju da osvojiš bod u utakmici koja ti, vjerovatno znači titulu, onda nisi zaslužio ni da budeš prvak. U bilo kom šampionatu na svijetu rijetko će koja ekipa upropastiti takvu šansu da joj bod treba dva kola prije kraja kako bi vjerovatno bila šampion, ali, eto, Želji se to desilo i neka se ljute sami na sebe", dodao je Pape.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

OPRAVDANA IZJAVA PAPE ŽELJO MOŽE DA SE LJUTI SAMO NA SEBE I MOŽE DO TITULE KO ZVJEZDA U SRBIJI ZRINSKI JE ODBRANIO TITULU KAD JE SUDIJA SVIRAO KRAJ U BJELJINI

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC