• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza oprezan: Velika pobeda, ali nije gotovo

Autor mondo.rs

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da je reprezentacija pobedom protiv Irske u kvalifikacijama napravila veliki korak ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.

 Slavisa-Kokeza-Irska-Srbija Izvor: MN PRESS

Srbija je jednom nogom već na Mundijalu!

Ipak, posle pobede u Dablinu, koja nam je širom otvorila vrata Svetskog prvenstva u Rusiji 2018, u preostala dva kola, protiv Austrije i Gruzije, mora se odigrati maksimalno ozbiljno i ništa ne prepustiti slučaju.

"Orlovi" pred vratima Mundijala!


Toga je svestan i Slaviša Kokeza. Predsednik FSS blistao je od sreće nakon trijumfa "orlova", svestan važnosti osvojenih bodova i posla koji je urađen u Irskoj. 

"Ovo je mnogo važno za naš fudbal i našu zemlju", počeo je Kokeza, ali i odmah upozorio: "Ništa nije gotovo, ima još da se igra, ali bliži smo nego što smo bili pre današnjeg dana. Ovo je za mene, FŠ i celu državu nešto o čemu sanjamo 10 godina. Ovo je potrebno našem fudbalu, našoj Srbiji, pogotovo posle uspeha naša dva najveća kluba u Ligi Evropa. Ako uspemo utakmicu da privedemo kraju i odemo u Rusiju to bi bilo jako važno za svakog građanina u Srbiji", rekao je Kokeza novinarima u Dablinu.

U pretposlednjem kolu Srbija će 6. oktobra igrati na gostujućem terenu protiv Austrije, a tri dana kasnije ekipa Slavoljuba Muslina završiće kvalifikacije utakmicom protiv Gruzije na domaćem terenu.

"U Beču ćemo ići na pobedu. Srbija nije reprezentacija koja treba da se brani, koja kalkuliše, treba da idemo na pobedu. Imam apsolutno poverenje u selektora i igrače. Kada jedan deo nacije nije verovao u njih, ljudi iz FŠ i tim oko mene su verovali. Ambijent i atmosfera u reprezentaciji je nešto što se nadogradilo ovim rezultatima. Mislim da smo korak bliže Rusiji", rekao je Kokeza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC