• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HSV rekao "ne", ali FSS odlučuje o Kostiću

Autor mondo.rs

Nemački klub ne bi zbog povrede da pusti srpskog reprezentativca na poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali zadnju reč ima Savez.

 Filip Kostić povrijeđen Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ime Filipa Kostića našlo se na spisku reprezentativaca za poslednje dve utakmice mundijalskih kvalifikacija, protiv Austrije u Beču 6. oktobra i Gruzije u Beogradu tri dana kasnije, ali veliko je pitanje hoće li krilni napadač Hamburg moći da pomogne "orlovima" da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Da se samo nemački klub pita, Kostić ne bi igrao.

Jedan od igrača u koje je Slavoljub Muslin do sada imao najviše poverenja tokom aktuelnog ciklusa, doživeo je povredu butnog mišića pre dve nedelje i od tada vlada neizvesnost. 

Selektor je u izjavi za MONDO rekao da stručni štab nacionalnog tima prati razvoj situacije, kao i da je optimista, međutim, iz Hamburga sitžu nešto drugačiji tonovi.

"Reprezentacije imaju pravo da pozovu igrače na preglede, što je pomalo suludo", izjavio je trener, Markus Gisdol, koji se zalaže da Kostić preskoči oktobarske akcije "orlova" i ostane u Nemačkoj da radi na oporavku.

"Ako iz reprezentacije kažu da igrač mora da dođe na okupljanje, onda nemate šansu. Situacija je teška po nas,  jer još nismo dobili odgovore kojima se nadamo", razočaran je Gisdol, koji bi pored našeg reprezentativca voleo da zadrži još Holanđanina Rika van Drogelena i Šveđanina Ablina Ekdala.

Takav potez Hamburgovog trenera je razumljiv jer se ekipa bori za opstanak, ali ukoliko zaista bude mogao da igra, bilo bi šteta da Kostić propusti - nadamo se - "overu" plasmana na Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Srbija dva kola pre kraja kvalifikacija ima četiri boda više od drugoplasiranog Velsa. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC