• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovora nema: Muslin nije više selektor Srbije!

Autor mondo.rs

Reprezentaciju Srbije na prijateljskim mečevima u novembru u Aziji neće voditi Slavoljub Muslin, a neće saopštiti ni spisak igrača za te duele, prenosi "Sportski žurnal"

 Slavoljub-Muslin-nije-vise-selektor-Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Šuška se već dugo da Slavoljub Muslin neće ostati na klupi reprezentacije Srbije, uprkos tome što je sa "orlovima" izborio plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji.

Selektor je sa čelnim ljudima FSS održao sastanak u četvrtak, posle koga je saopšteno da nema promena, ali...

Iako su iz prostorija FSS Slavoljub Muslin i Goran Bunjevčević pre tri dana izašli zajedno, stavovi selektora i direktora oko narednih poteza i strategije formiranja i vođenja reprezentacije na sastanku su bili dijametralno suprotni, prenosi "Sportski žurnal" i dodaje da će do promene na čelu nacionalnog tima ipak doći veoma brzo.

To će se zapravo dogoditi pre prijateljskih mečeva koji su zakazani u novembru, protiv Kine 10. novembra u Gvangžuu i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu.

Muslin neće ni saopštiti spisak igrača za te mečeve.

"Sportski žurnal" piše da će to učiniti u ponedeljak direktor Goran Bunjevčević i trener u stručnom štabu reprezentacije Mladen Krstajić. Direktor će uz objašnjenje razlaza sa Muslinom, najverovatnije promovisati Krstajića u vršioca dužnosti funkcije selektora na predstojećim prijateljskim utakmicama.

Krstajić će na tom mestu biti privremeno, odnosno do pronalaženja selektora na duže staze, koji će predvoditi reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Rusiji sledeće godine.

A ko će to biti? Dragan Stojković Piksi, koji se pominjao kao prva "opcija" ili neko drugi, znaće se vrlo brzo...

Anketa

Da li ste za otkaz Slavoljubu Muslinu?

  • Da

    29.54% (174)

  • Ne

    70.46% (415)

Da li ste za otkaz Slavoljubu Muslinu?

Rezultati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

PFC

Nisam bio zadovoljan kako reprezentacija igra ali mislim da je ovaj potez neljudski i bezobrazan covjek nas je odveo na S.P zasto ga sad mjenjati njegova ekipa njegov rezultat i sta sad neko drugi ce brati plodove toga i jos ako to bude stranac bas odvratno a ako bude piksi neka sebi selektira ekipu pa nek je odvede na veliko takmicenje a ne da se uvaljuje niko od srpski trenera ne treba prihvatiti poziv iz postovanja prema Muslinu i rezultatu koji je napravio

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC