• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mondo na aerodromu: Dvojica "fale"!

Autor mondo.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije krenula je ka Kini i Južnoj Koreji, ali bez trojice fudbalera sa prvobitno objavljenog spiska.

 Orlovi-u-Kini-i-Juznoj-Koreji-Ne-idu-Matic-Milivojevic-i-Maksimovic Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nemanja Matić iz Mančster junajteda dobio je poštedu, njegov imenjak Gudelj iz Tijanđina sačekaće stare i neke nove saigrače u Kini, a na daleki put neće krenuti još dvojica reprezentativaca Srbije: Luka Milivojević iz Kristal Palasa i Nikola Maksimović iz Napolija.

POVEZANE VIJESTI



Milivojević, pored Gudelja koji nije ni prelazio ogroman put da bi odradio jedan trening u ponedeljak i krenuo nazad, jedini nije trenirao juče u Staroj Pazovi.

Tako je prvobitni spisak fudbalera za turneju po Aziji, koji je u međuvremenu proširen za tri imena: Nemanja Radonjić (Crvena zvezda), Nenad Krstičić (Crvena zvezda) i Andrija Živković (Benfika) pred poletanje "orlova" ka Dohi, a potom i Gvanžuu skraćen za isto toliko imena.

 Reprezentacija Srbije predvođena vršiocem dužnosti selektora, Mladenom Krstajićem, poleteće ovog utorka u 10:30 ka Dalekom Istoku gde će 10. i 13. novembra odigrati prijateljske utakmice sa Kinom i potom Južnom Korejom, a da li će se naš nacionalni tim sa novembarske turneje vratiti i sa selektorom - mogli bismo da saznamo kada se ekspedicija FSS u Kini bude susrela sa jednim od kandidata za upražnjeno mesto: Draganom Stojkovićem Piksijem. "Mladi su tu da ih prihvatim onako kako su mene prihvatili ostali u reprezentaciji, fenomenalno. Maksimalno ću se potruditi da im ugodim, da se što pre naviknu na ekipu i atmosferu", rekao je jedan od "starosedelaca", a u isto vreme i jedan od novijih u timu - Aleksandar Prijović.

Junak u pobedi nad Gruzijom, posle koje se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo, dodao je da Srbija želi pobede u predstojćim prijateljskim susretima u Aziji.

"Želimo pobede u obe utakmice. Svaku smatramo veoma ozbiljno i spremaćemo se kao za kvalifikacije. Potrebno nam je da se što bolje uigramo. Put će biti težak, ali nema veze, bićemo tamo nekoliko dana i navići ćemo se do utakmice", istakao je centarfor PAOK-a, koji je postigao gol i u poslednjoj utakmici za klub pred okupljanje reprezentacije.


Naši reporteri ispratili su fudbalere na put, ostanite uz MONDO, uskoro ćemo objaviti i prve slike, utiske, komentare, izjave...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC