• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Zadovoljni smo, ali ne treba euforija

Autor mondo.rs

"Spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju i na pravi način predstavljali Srbiju", izjavio je vršilac dužnosti selektora Srbje.

Brazil, Švajcarska i Kostarika biće rivali Srbiji u grupi Svjetskog prvenstva u Rusiji narednog ljeta. Na prvi pogled, čini se da ima mjesta optimizmu.

Žrijebom u Moskvi zadovoljan je i vršilac dužnosti selektora srpske reprezentacije, Mladen Krstajić, koji je, ipak, upozorio da ne treba stvarati euforiju.

"Za srpski fudbal je prvo velika privilegija da se nalazi u ovako odabranom društvu, među 32 najbolje selekcije svijeta. Da li sam zadovoljan grupom? U završnici najvećeg planetarnog takmičenja nema loših reprezentacija, a sve selekcije koje su ostvarile plasman doći će u Rusiju sa izraženim ambicijama. Tako i Srbija. Mislim da možemo biti zadovoljni grupom", rekao je Krstajić za sajt FSS i dodao:

 "Brazil je uvijek favorit, ne samo u grupi nego i za osvajanje titule prvaka svijeta, a respekt zaslužuju i Kostarika, odnosno Švajcarska. Na ovakvim turnirima prva utakmica je od velike važnosti, tako i mi gledamo na duel sa Kostarikom. Želimo prvo da se dobro pripremimo, da imamo atmosferu u i oko reprezentacije koja će nam pomoći da ostvarimo svoje želje. I ne treba nam sada euforija, spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju i na pravi način predstavljali Srbiju".


I kapiten "orlova", Branislav Ivanović, iznio je utiske poslije žreba.

"Na Mundijalu nema slabih reprezentacija, svaka selekcija dolazi sa visokim ambicijama. Brazil je uvijek i svuda favorit, ali to ne znači ništa na ovakvim turnirima. Mislim da je nama mnogo važan start, prvi meč protiv Kostarike, meč koji gotovo po pravilu usmjerava dalji tok šampionata. Moramo biti na zemlji i posvećeni kao što smo to bili u kvalifikacijama, da razmišljamo o prvom rivalu, a onda nam 'neće pobjeći' ni Švajcarska, odnosno Brazil", smatra Ivanović.

Srbija će takmičenje početi 17. juna protiv Kostarike, zatim 22. igra protiv Švajcarske, a 27. protiv Brazila.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC