• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benteke "ukrao" penal Luki: "Bruka i sramota!"

Autor mondo.rs

Hteo je da ispadne heroj, ali je samo sve iznervirao…

Duboko u nadoknadi vremena na "Selhurst parku" Vilfrid Zaha oboren je u kaznenom prostoru protivnika, a glavni sudija je bez dvoumljenja pokazao na "belu tačku".


Rezultat meča Kristal Palas - Bornmut je u tom trenutku bio 2:2, a ekipa Roja Hodžsona dobila je idealnu šansu da osvoji tri boda u meču u kom su svi golovi viđeni u prvom delu, i u kom su "orlovi" već imali prednost…

Milivojević je standardni izvođač jedanaesteraca, i već je na ovom meču na taj način postigao gol za Palas, ali mu sebični napadač Kristijan Benteke - to nije dozvolio.

Kamere na stadionu samo su na sekund snimile Bentekea kako je "zgrabio" loptu i ne da je nikome, a epilog ove bezobzirnosti napadača koji tačno sedam meseci nije postigao gol - bila je prelaka odbrana Asmira Begovića.

Za to vreme Luka Milivojević je s rukama na bokovima na ivici kaznenog dao do znanja da ne odobrava ovaj potez Bentekea, kao ni njegov trener Roj Hodžson.


"Zašto je Benteke izveo penal? Iskreno, ne znam, svi smo očekivali da će to biti Luka, on je naš izvođač penala. Kristijan ga je izgledao ubedio…", ostao je između toga da "napadne" i "brani" svog igrača Roj Hodžson koji je istakao da je Benteke sada utučen iako je igrao dobro.

Na skupo plaćenog Belgijanca obrušili su se i bivši fudbaleri…

Fil Nevil, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Evertona - koji je sada u ulozi stručnog konsultanta, bio je posebno oštar prema Bentekeu.

"Za mene je ovo sramota. Milivojević je već dao gol iz penala, a Benteke nije čak ni sjajan izvođač penala! Nema teorije da je on taj koji treba da šutira… Isto, smatram da je Milivojević morao da bude jači u toj situaciji, pa saigrač mu je prekršio protokol!", odbrusio je Nevil i naveo da bi Bentekeu dozvoljeno bilo da šutira penal samo da ekipa vodi 3:0.

"Sramotan potez tako iskusnog Bentekea. Najgori penal koji sam video u životu!".


Nevil smatra da je zaslužio promašaj zbog svog ponašanja i sebičnosti, kao i zbog toga što je izneverio svoje navijače, menadžera i saigrače, sa čim se slaže i bivši fudbaler Kevin Kilbejn.

"Nije imao samopouzdanja, šutirao je loše... Zašto pobogu Milivojević, izvođač penala svetske klase, nije šutirao? To nije pokazivanje odgovornosti, to je samo sebičnost, Benteke nije timski igrač", naveo je Kilbejn (eks VBA, Sanderlend, Everton...).

Povodom ove situacije se još uvek nisu oglasili sami igrači…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC