• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Rusi se spremaju da napadnu!

Autor mondo.rs

Viktor Gončarenko najavio presing igru CSKA.

Posle 2005. godine i duela sa Partizanom u osmini finala tadašnjeg Kupa UEFA, moskovski CSKA je ponovo u Beogradu. Ovaj put zbog Crvene zvezde.

Pre 13 godina, "Armejci" su uspeli da eliminišu crno-bele posle 1:1 u Beogradu i 2:0 u Krasnodaru, gde je igrano zbog jake zime u Moskvi. Kako će biti ovaj put, u šesnaestini finala Lige Evrope, saznaćemo 21. februara kada se završi revanš u Rusiji.

CSKA u Beogradu: Trojica bili i 2005. godine


Beogradski duel zakazan je za utorak u 18 časova, a evo šta je trener gostiju Viktor Gončarenko rekao uoči utakmice na stadionu Rajko Mitić:

"Zvezda zna kako da napadne i veoma dobro se brani. Moraćemo da ih pritisnemo i onemogućimo da koriste svoje prednosti. Imaju nekoliko dobrih igrača koji su igrali u Rusiji i poznajemo ih iz našeg šampionata", rekao je Gončarenko u na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Rusi su u Beograd doputovali iz Španije, gde su se prethodnih nedelja pripremali za drugi deo sezone.

"Spremni smo za utakmicu. Možda bi bilo drugačije da smo u takmičarskom ritmu, ali dobro smo trenirali i mislim da neće biti problema".

Bugari ne brine zbog atmosfere

Vezista Moskovljana Georgi Milanov kaže da "vatrena atmosfera" neće biti prepreka gostima: "Nemamo problem sa atmosferom, CSKA je veliki tim i navikli smo na tako nešto. Upoznati smo sa srpskim navijačima, verujem da neće biti problema".

Ruske novinare interesovalo je na kojoj poziciji će igrati Pontus Vernblom, koji je u prvom delu sezone igrao napadača, iako to nije njegova primarna pozicija, pošto se u januaru iz Lestera vratio centarfor Musa.

"Pontus je univerzalni vojnik, on zatvara mnoge pozicije. Jednako je dobar u svim linijama tima. Uvek je dobro kada imate takvog igrača, a videćemo na kojoj poziciji ćemo ga koristiti sutra".

Gončarenko je rekao i da će povređeni igrači, Aleksej Berezucki i Georgije Ščenikov najverovatnije biti spremni za revanš u Moskvi, 21. februara.

Milojević najavio juriš: Ne volim kalkulisanje!

"Kako Zvezda bude igrala, takav će biti rezultat"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC